TEMAT OGÓLNY
Re: TEMAT OGÓLNY
Moja się pojawi.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Nawiasem mówiąc, moja się pojawi dzięki Twojej pomocy, poprzez WiśnięJagal pisze:Moja się pojawi.
Jagal na Pegazeri jedziesz?? Na DMP może być fajnym pomysłem.
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
farthan pisze:Jagal na Pegazeri jedziesz?? Na DMP może być fajnym pomysłem.
Jade na swojej standardowej ropie, nic nie bylo zmieniane
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Powiedzcie mi dobrzy ludzie - ile jest halabard a ile hand weaponów w box-ie "man-at-arms" ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Hand weaponów dosłownie kilka - dwa miecze (w tym jeden dla leworęcznego chorążego), tasak, chyba dwa buzdygany. Plus kilka zabawek luzem do konwertowania - noże, siekierki itp.
Tyczek jest po 8 na wypraskę "zwykłą" (nie z częściami do commandu), co przy trzech takich wypraskach w pudełku daje 24 sztuki plus ewentualnie pojedyncze na wyprasce "dowódczej".
Tyczek jest po 8 na wypraskę "zwykłą" (nie z częściami do commandu), co przy trzech takich wypraskach w pudełku daje 24 sztuki plus ewentualnie pojedyncze na wyprasce "dowódczej".
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
- Infernal Puppet
- Masakrator
To ogólnie fajnie . A swoją drogą - chłopi z hand weaponami sprzedają się ? Bo miałem pomysł kupić box-a, halabardy dać wojakom, a brakujące handy uzupełnić bitsami z marudów i chłopiała sprzedać ( albo wykorzystać na gwardzistów w 40K )
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Co do DMP to mnie niestety mnie nie będzie jako że figurki mam w rozsypce. Gdybym jechał to pewnie i tak z Bestiami, także wiesz farthan nie musisz sie już bać rewanżu za Master Blaster 2009 ... ale okazało sie że 12 moich łuczników dostało dofinansowanie z unii i jedzie na wakacje na turniej w walizce kumpla, więc to tak jakbym Ja też tam był !!
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Czy ktoś testował zbrojnych na halabardach??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mając oddział 6x6
włócznie 18a s 4 czy halabardy 12a s4. Sam mam dylemat moralny w tej kwestii nie tylko przy bretonii.
włócznie 18a s 4 czy halabardy 12a s4. Sam mam dylemat moralny w tej kwestii nie tylko przy bretonii.
Powinno być 3 w tym miejscu chyba.Murmandamus pisze:mając oddział 6x6
Ogromne podziękowania dla Jagala za DMP: bez niego by mnie tam nie było. Nawiasem mówiąc: solidarność Bretończyków na DMP była bezcenna, nie dość że Jagal pożyczył i figurki to jeszcze ofiarował treye. A Przybył po każdej swojej bitwie podchodził pod mój blat i ostro dopingował. Montjoie!
Dawać relacje chłopaki.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Wie ktoś jak długie są miecze wędrownych rycerzy??