jak składacie swoje wampiry?
Moderator: misha
Re: jak składacie swoje wampiry?
Mam pytanko jutro mam zamiar kupić box zombiaków i piesków i teraz rodzi sie owe pytanie czy dokupić do tego box Grave Guardów?
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
W sumie, po zastanowieniu się, muszę Ci przyznać racje. Po dodaniu wszystkich bonusów wynikających z czarów i przedmiotów lepiej dać te 10 pkt. Przy sprzyjających warunkach masz ASF oraz 2+ z przerzutami na trafienie i 2+ na zranienie...a raczej musi wejść Macabra jak masz ją razy 3 w armii
Takie pytanko...czy jak rzucę Vanhela i wykonam udaną szarże to mogę go jeszcze raz rzucić na ten sam oddział który jest w tym przypadku w CC ?
Takie pytanko...czy jak rzucę Vanhela i wykonam udaną szarże to mogę go jeszcze raz rzucić na ten sam oddział który jest w tym przypadku w CC ?
Pamietaj ze ASF nie bedziesz mial o ile grasz gwardia z great weponami teraz ASL z dworakow + ASF z np dance macabre daje to ze bijesz normalnie po inicjatywie!!(wyjatkiem potwierdzajacym regule sa high elfy ) ale i tak z vanhelsem masz trafianie z 2+ z re rollem co daje praktycznie 100% trafien
Tak mozesz castowac
"and may even cast it several times upon same unit."
Tak mozesz castowac
"and may even cast it several times upon same unit."
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz