kto jedzie ?
my ostatnio gadalismy no i z Mlodym i Malinem jedziemy raczej bankowo (daleko do Danii nie mamy

wiec tak za wczasu

I chyba nic tanszego sie juz nie znajdzie. A dodatkowy plus tego hostelu jest taki, ze jest blisko miejsca imprezy (jesli bedzie tam, gdzie poprzednio a pewnie tak...)szafa pisze: nocleg bless w zeszlym roku skumal we wcale nie dramatycznej cenie.
Ja raz spalem w lotniczych i zle to wspominam.Potem juz byly kabiny od tych najmniejszych do tych luksusowychkupujesz przymusowo 'po taniosci' fotel lotniczy, bierzesz spiwor i kladziesz w koncie na jakims mniej uczeszczanym pokladzie, albo w sali z fotelami, da rade sie wyspac;]
The hall is booked for the 5th, 6ht and 7th of October.
Point format will be 2250pts, ETC style restrictions, and objective based scenarios. 6 battles, and in total you will be able to collect as many points by killing your enemy as by completing the objectives.
As this is the 10th one, we want the prettiest armies represented, so painting scores will be big in order to encourage that.
http://www.oresundsbron.com/prices/?pro ... 9&group=11thurion pisze: @Witek, a ile sie placi za ten most.. ?
Póki co jestem ja z Malinem w puszceChory pisze:Ja na 90% jade.Kasa nie problem.Gorzej jak zlapie jakas prace czy cos ale i to chyba nie przeszkodzi.Wiec mozesz mnie Łukasz dodac do puszkowozu![]()