Petycja do GW o polską flagę

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
cold turkey
Mudżahedin

Petycja do GW o polską flagę

Post autor: cold turkey »

Wchodziłem wielokrotnie na stronę GW i zawsze mnie denerwowało, że nie ma tam polskiej flagi.
Teraz coś co mnie rozwścieczyło to to, że GW wprowadziło rozdzielenie Belgii - na część flamandzką i francuską.

Dlaczego więc nie mogą zrobić polskiej flagi ? Oczywiście strona pozostawałaby po angielsku i nie byłaby tłumaczona na polski. Chodzi tylko o wybór miejsca pochodzenia - i tak już mają tam kilkanaście krajów. I nie wierzę, że flamandzka czy francuska część Belgii kupuję z osobna więcej figurek niż polska widownia.

Ktoś ma chęć i umie sformułować taką petycję ?
HE 2.5k

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Wolałbym petycję o obniżenie kosztów przesyłki do naszego pięknego kraju (obecnie to rozbój w biały dzień), suszenie flagi na stronie internetowej mało mnie interesuje.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Miałem napisać to samo:)
Od jakieś flagi wolałbym tańszą przesyłkę...bo teraz, to w jedną osobę nie opłaca się zamawiać

kauczuk
Mudżahedin

Post autor: kauczuk »

napisz do nich w tej sprawie. ja juz pisalem w innej 2 razy i zero odzewu ;) na pewno ci odpisza ;)

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

Oni się nie kierują niczym oprócz słupków sprzedaży figurek .
Przypomnij sobie rozrobili z DoW i Chadecją , wszystkie oryginalne figurki były metalowe a więc drogie i słabo się sprzedawały , mały zysk i zsanowali armie .
Nielicz na to że stworzą coś co się nie sprzeda aby zadowolić kilku graczy .
Poza tym wszystko mają w dupie .
Widzę Wszystko

cold turkey
Mudżahedin

Tez mi nie odpowiedzieli, jeszcze jak grałem w necromunde i prosiłem o skalkulowanie całkowitych kosztów wysyłki. Nie interesowało ich sprzedanie mi tych figurek :wink:

Kislev jeszcze zlikwidowali. Przy czym nie wiedziałem, że dogs of war byli samodzielną armią, myślałem, że to najemne żołdactwo, które można było dobrać jako "support" dla armii.

W każdym razie napisałem nt polskiej flagi do GW co i wam polecam.
Będę to wysyłał co parę dni jeżeli się nie doczekam odpowiedzi. Bo jeżeli nie zamieszczą polskiej, to którą powinienem wybierać ? Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze :D
HE 2.5k

Awatar użytkownika
Virgo
Chuck Norris

Post autor: Virgo »

Niech zamieszczą na stronie krzyż :D

cold turkey
Mudżahedin

Obawiam się, że jeżeli chodzi o kwestie religijne GW pozostaje całkowicie neutralne. Choć zawsze możesz zacząć zbierać podpisy :wink:

Tylko kwestie narodowe ich interesują i państwowe flagi. A nawet kwestie etniczne ich zajmują skoro odróżniają flamandów od frankofonów w Belgii.
HE 2.5k

Awatar użytkownika
Goglem
Wodzirej

Post autor: Goglem »

Virgo pisze:Niech zamieszczą na stronie krzyż :D
cold turkey pisze:Obawiam się, że jeżeli chodzi o kwestie religijne GW pozostaje całkowicie neutralne. Choć zawsze możesz zacząć zbierać podpisy :wink:

Tylko kwestie narodowe ich interesują i państwowe flagi. A nawet kwestie etniczne ich zajmują skoro odróżniają flamandów od frankofonów w Belgii.
Wiesz, mam wrażenie że nie obczaiłeś kawału #-o i ironii w jednym

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

cold turkey pisze:Bo jeżeli nie zamieszczą polskiej, to którą powinienem wybierać ? Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze :D
Nie wiem jak dajesz radę spokojnie zasnąć w nocy... :roll:

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

cold turkey pisze:Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze :D
:shock:
Co za plewa!
Prawdziwy pro wybiera japońską. :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała ale my przecież za mało kupujemy u nas niema hali do grania na 20 czy 40 stołów w każdym mieście powyżej 500000 luda to oni nas mają w dup...
Dlatego nas olewają i traktują jak graczy DoW i Chadecji i możemy sobie do nich pisać i pisać < urwało mi pierwsze 3 linijki tekstu z poprzedniego posta >.
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Po przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Deliberitus886 pisze:A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała ale my przecież za mało kupujemy u nas niema hali do grania na 20 czy 40 stołów w każdym mieście powyżej 500000 luda to oni nas mają w dup...
Ale co jest w tym nienormalnego czy patologicznego że korporacja w pierwszej kolejności robi wersje językowe strony dla rynków, które stanowią kilkanaście, a nie kilka procent ich obrotu?

Oraz: ten temat wygrywa mój prywatny ranking "butthurt miesiąca".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Andronicus pisze:Po przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć :wink:
Bimbru mu polać bo dobrze gada :mrgreen:
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Po przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć :wink:
A faki i erraty to skąd byś brał :mrgreen: ?
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Ze strony polskiej ligi sędziowskiej? Ta naprawiała już buble GW, często zanim jeszcze zdążyły wyjść oficjalne erraty i niejednokrotnie w lepszy sposób :wink:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Polska flaga u GW - :lol2: . I tak jesteśmy nieistotnym krajem, z którym nikt się nie liczy, zwłaszcza korporacje.
FAQ-i i erraty? Powinni zrobić stronę dla FAQ-ów i errat (bo nie ma co liczyć na to że zrobią dopracowane zasady od razu), a tamto drugie zlikwidować, bo to tylko pierdoły i sranie zaśmiecające Internet. Co do wysyłania czegokolwiek z Polski do GW, to oni nie przyjmują niczego poza przekazami pieniężnymi i peanami na swój temat. Poza tym to chyba najgłupszy temat jakiego od dawna nie widziałem.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

cold turkey
Mudżahedin

Bezpaństwowi szesnastolatkowie się wyżywają w temacie.
Deliberitus886 pisze:A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała
Ale chamstwo, że nawet to zlikwidowali. I jak się tu dziwić, że nie ma hobby center w tej części Europy.
W sumie w tej sprawie też by warto do nich pisać, Warszawa już do tego dorosła. Polska to rynek wschodzący i tym samym jest nawet cenniejszy niż taka Belgia czy Irlandia, tam już GW na większa sprzedaż niż obecnie nie ma szans pewnie nawet musi walczyć o utrzymanie pozycji, a u nas konsumpcja szybko rośnie i będzie rosnąć
("konsumpcja figurek" :D ).
HE 2.5k

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

cold turkey pisze:Bezpaństwowi szesnastolatkowie się wyżywają w temacie.
Zawsze możesz po prostu kliknąć tutaj i po problemie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ