Petycja do GW o polską flagę
-
- Mudżahedin
Petycja do GW o polską flagę
Wchodziłem wielokrotnie na stronę GW i zawsze mnie denerwowało, że nie ma tam polskiej flagi.
Teraz coś co mnie rozwścieczyło to to, że GW wprowadziło rozdzielenie Belgii - na część flamandzką i francuską.
Dlaczego więc nie mogą zrobić polskiej flagi ? Oczywiście strona pozostawałaby po angielsku i nie byłaby tłumaczona na polski. Chodzi tylko o wybór miejsca pochodzenia - i tak już mają tam kilkanaście krajów. I nie wierzę, że flamandzka czy francuska część Belgii kupuję z osobna więcej figurek niż polska widownia.
Ktoś ma chęć i umie sformułować taką petycję ?
Teraz coś co mnie rozwścieczyło to to, że GW wprowadziło rozdzielenie Belgii - na część flamandzką i francuską.
Dlaczego więc nie mogą zrobić polskiej flagi ? Oczywiście strona pozostawałaby po angielsku i nie byłaby tłumaczona na polski. Chodzi tylko o wybór miejsca pochodzenia - i tak już mają tam kilkanaście krajów. I nie wierzę, że flamandzka czy francuska część Belgii kupuję z osobna więcej figurek niż polska widownia.
Ktoś ma chęć i umie sformułować taką petycję ?
HE 2.5k
Wolałbym petycję o obniżenie kosztów przesyłki do naszego pięknego kraju (obecnie to rozbój w biały dzień), suszenie flagi na stronie internetowej mało mnie interesuje.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Oni się nie kierują niczym oprócz słupków sprzedaży figurek .
Przypomnij sobie rozrobili z DoW i Chadecją , wszystkie oryginalne figurki były metalowe a więc drogie i słabo się sprzedawały , mały zysk i zsanowali armie .
Nielicz na to że stworzą coś co się nie sprzeda aby zadowolić kilku graczy .
Poza tym wszystko mają w dupie .
Przypomnij sobie rozrobili z DoW i Chadecją , wszystkie oryginalne figurki były metalowe a więc drogie i słabo się sprzedawały , mały zysk i zsanowali armie .
Nielicz na to że stworzą coś co się nie sprzeda aby zadowolić kilku graczy .
Poza tym wszystko mają w dupie .
Widzę Wszystko
-
- Mudżahedin
Tez mi nie odpowiedzieli, jeszcze jak grałem w necromunde i prosiłem o skalkulowanie całkowitych kosztów wysyłki. Nie interesowało ich sprzedanie mi tych figurek
Kislev jeszcze zlikwidowali. Przy czym nie wiedziałem, że dogs of war byli samodzielną armią, myślałem, że to najemne żołdactwo, które można było dobrać jako "support" dla armii.
W każdym razie napisałem nt polskiej flagi do GW co i wam polecam.
Będę to wysyłał co parę dni jeżeli się nie doczekam odpowiedzi. Bo jeżeli nie zamieszczą polskiej, to którą powinienem wybierać ? Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze

Kislev jeszcze zlikwidowali. Przy czym nie wiedziałem, że dogs of war byli samodzielną armią, myślałem, że to najemne żołdactwo, które można było dobrać jako "support" dla armii.
W każdym razie napisałem nt polskiej flagi do GW co i wam polecam.
Będę to wysyłał co parę dni jeżeli się nie doczekam odpowiedzi. Bo jeżeli nie zamieszczą polskiej, to którą powinienem wybierać ? Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze

HE 2.5k
-
- Mudżahedin
Obawiam się, że jeżeli chodzi o kwestie religijne GW pozostaje całkowicie neutralne. Choć zawsze możesz zacząć zbierać podpisy
Tylko kwestie narodowe ich interesują i państwowe flagi. A nawet kwestie etniczne ich zajmują skoro odróżniają flamandów od frankofonów w Belgii.

Tylko kwestie narodowe ich interesują i państwowe flagi. A nawet kwestie etniczne ich zajmują skoro odróżniają flamandów od frankofonów w Belgii.
HE 2.5k
Virgo pisze:Niech zamieszczą na stronie krzyż
Wiesz, mam wrażenie że nie obczaiłeś kawałucold turkey pisze:Obawiam się, że jeżeli chodzi o kwestie religijne GW pozostaje całkowicie neutralne. Choć zawsze możesz zacząć zbierać podpisy![]()

- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie wiem jak dajesz radę spokojnie zasnąć w nocy...cold turkey pisze:Bo jeżeli nie zamieszczą polskiej, to którą powinienem wybierać ? Do tej pory wybierałem amerykańską, nie wiem czy dobrze

- Deliberitus886
- Mudżahedin
A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała ale my przecież za mało kupujemy u nas niema hali do grania na 20 czy 40 stołów w każdym mieście powyżej 500000 luda to oni nas mają w dup...
Dlatego nas olewają i traktują jak graczy DoW i Chadecji i możemy sobie do nich pisać i pisać < urwało mi pierwsze 3 linijki tekstu z poprzedniego posta >.
Dlatego nas olewają i traktują jak graczy DoW i Chadecji i możemy sobie do nich pisać i pisać < urwało mi pierwsze 3 linijki tekstu z poprzedniego posta >.
Widzę Wszystko
- Andronicus
- Chuck Norris
Po przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć 

Ale co jest w tym nienormalnego czy patologicznego że korporacja w pierwszej kolejności robi wersje językowe strony dla rynków, które stanowią kilkanaście, a nie kilka procent ich obrotu?Deliberitus886 pisze:A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała ale my przecież za mało kupujemy u nas niema hali do grania na 20 czy 40 stołów w każdym mieście powyżej 500000 luda to oni nas mają w dup...
Oraz: ten temat wygrywa mój prywatny ranking "butthurt miesiąca".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Bimbru mu polać bo dobrze gadaAndronicus pisze:Po przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Infernal Puppet
- Masakrator
A faki i erraty to skąd byś brałPo przebudowie ta strona jest i tak gówno warta i nie ma tam co czytać. Kupować u nich też się nie opłaca, wiec dla mnie strona mogła by nie istnieć

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Andronicus
- Chuck Norris
Ze strony polskiej ligi sędziowskiej? Ta naprawiała już buble GW, często zanim jeszcze zdążyły wyjść oficjalne erraty i niejednokrotnie w lepszy sposób 

Polska flaga u GW -
. I tak jesteśmy nieistotnym krajem, z którym nikt się nie liczy, zwłaszcza korporacje.
FAQ-i i erraty? Powinni zrobić stronę dla FAQ-ów i errat (bo nie ma co liczyć na to że zrobią dopracowane zasady od razu), a tamto drugie zlikwidować, bo to tylko pierdoły i sranie zaśmiecające Internet. Co do wysyłania czegokolwiek z Polski do GW, to oni nie przyjmują niczego poza przekazami pieniężnymi i peanami na swój temat. Poza tym to chyba najgłupszy temat jakiego od dawna nie widziałem.

FAQ-i i erraty? Powinni zrobić stronę dla FAQ-ów i errat (bo nie ma co liczyć na to że zrobią dopracowane zasady od razu), a tamto drugie zlikwidować, bo to tylko pierdoły i sranie zaśmiecające Internet. Co do wysyłania czegokolwiek z Polski do GW, to oni nie przyjmują niczego poza przekazami pieniężnymi i peanami na swój temat. Poza tym to chyba najgłupszy temat jakiego od dawna nie widziałem.
-
- Mudżahedin
Bezpaństwowi szesnastolatkowie się wyżywają w temacie.
W sumie w tej sprawie też by warto do nich pisać, Warszawa już do tego dorosła. Polska to rynek wschodzący i tym samym jest nawet cenniejszy niż taka Belgia czy Irlandia, tam już GW na większa sprzedaż niż obecnie nie ma szans pewnie nawet musi walczyć o utrzymanie pozycji, a u nas konsumpcja szybko rośnie i będzie rosnąć
("konsumpcja figurek"
).
Ale chamstwo, że nawet to zlikwidowali. I jak się tu dziwić, że nie ma hobby center w tej części Europy.Deliberitus886 pisze:A propos że nas mają w dup.. to przed zmianą grafiki na stronie było terytorium północne i tam Polska flaga razem z Ruską , Białoruską , Fińską migała
W sumie w tej sprawie też by warto do nich pisać, Warszawa już do tego dorosła. Polska to rynek wschodzący i tym samym jest nawet cenniejszy niż taka Belgia czy Irlandia, tam już GW na większa sprzedaż niż obecnie nie ma szans pewnie nawet musi walczyć o utrzymanie pozycji, a u nas konsumpcja szybko rośnie i będzie rosnąć
("konsumpcja figurek"

HE 2.5k
Zawsze możesz po prostu kliknąć tutaj i po problemiecold turkey pisze:Bezpaństwowi szesnastolatkowie się wyżywają w temacie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny