![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A jaka brameee strzeliłem po najpiękniejszej asyście
Bo ja tę kwestie sędziowałem Animosity, ale BetaBuszman pisze:Marek zasedziowal przy stole tak a nie inaczej. Z tego co z nim rozmawialem- nie otrzymal tyle samo info co ja- nie uwazam tego za blad z jego strony. Karniaki zostaly przyznane i tak troche pozno.
Nigdy nie sugerowałem, że on wałował i nie musisz mnie o niczym zapewniać. Po prostu nie wspomniał o fakcie i nie zmienił rozpy. Z drugiej strony, jak keeper był obok flamerów i chciał mnie zablokować, to powiedziałem mu "te drugie chyba też mają march blocka i zmierzyłem 8" do czwartego flamera", a on powiedział "jasne". Nie jestem generałem demonów i grałem nimi 1 raz na DMP. W dodatku patrząc na rozpę ze stemplem organizatorów mój mózg ocenia szanse, a nie poprawność rozpyLucas pisze: 3. Bastion 65:35
Chłopaki mieli combo armii, których najbardziej się obawialiśmy. Mimo ciężkich paringów udało nam się wygrać. Poza incydentem z rozpiską, bitwy prowadzone w świetnej atmosferze.
@Trikk - Jako kapitan mogę Cię tylko jeszcze raz przeprosić za błąd w rozpisce Siimsona. Zapewniam jednak, że cały turniej grał on 1x6 flamerów. Chociaż z drugiej strony trochę dziwię się, że generał demonów nie widział błędu w rozpisce... w każdym razie było minęło i nie ma nad czym debatować![]()
Release the Przemcio!
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Nie zmyślaj.Knight pisze:Furion sam na początku zaznaczył że nie chce friendly game
Przyznasz Manfredzie, że może mało zaskakująca, ale jakże piękna to wiadomość? Niestety tym razem, żeby zachować tradycje i wyprzedzić was o jedno miejsce musieliśmy spaść aż na 8... No ale niech będzie nasz strata!Szmajson pisze:
Jeżeli chodzi wyniki jutro wkleję poprawiona tabelkę. Z pewnych poprawek nemezis zamiana na miejsca z bastionem.
Damm it!Matej pisze: generalnie chłopaki postanowili zbierać karmę cały rok, nie dotykać battla żeby jej nie roztrwonić i kumulować energię na DMP. W zeszłym roku zrobili to samo, ale niestety zajęliśmy 6 miejsce, więc uznali to za sukces... Postanowili nadal czynić dobro, pomagać staruszkom na przejściach dla pieszych, i nie dotykać figurek, gdyż wyzwalało to w nich negatywne emocje.
Modlę się byśmy w tym roku solidnie dostali po dupie![]()
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE