Tereny wfb - sadzawka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tereny wfb - sadzawka
Zrobiłem teren którego potrzeba posiadania ujawniła się podczas ostatniej gry.
Podstawa to gips, wodę zrobiłem tzw mleczkiem gipsowym nanoszonym palcem. Krzewy to drut, szybko-polimer i mata lisciasta, glowa ptaka z rogu łucznika he, reszta gs.
Aha to pierwsza woda jaką wypadło mi malować wiec nie bądźcie zbytnio okrutni.
Co o tym myślicie? Jakieś sugestie i porady oraz konstruktywna krytyka mile widziane.
Podstawa to gips, wodę zrobiłem tzw mleczkiem gipsowym nanoszonym palcem. Krzewy to drut, szybko-polimer i mata lisciasta, glowa ptaka z rogu łucznika he, reszta gs.
Aha to pierwsza woda jaką wypadło mi malować wiec nie bądźcie zbytnio okrutni.
Co o tym myślicie? Jakieś sugestie i porady oraz konstruktywna krytyka mile widziane.
Bardzo fajna, diorama! Ja jedynie polakierował bym wodę lakierem błyszczącym, aby wyglądało bardziej naturalnie.
sam teren super ale woda dużo lepsza by była z użyciem jakiejś z ogólnodostępnych watereffectów. no i takim strumieniem ta woda sika że sadzawka się zaraz przeleje:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Albo nawet bezbarwnym lakierem do paznokci. Jak masz w domu jakieś kobiety, to lakier też się znajdzieBizon pisze:Bardzo fajna, diorama! Ja jedynie polakierował bym wodę lakierem błyszczącym, aby wyglądało bardziej naturalnie.
A mi się diorama bardzo podoba