Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
ja jestem zdania że jeśli wystawia się special charakterów to tylko dla klimatu, dlatego ja zależnie od tego jaką armia mam ochotę zagrać to składam np. 100% Ehsinową i daję Snikcha albo też full pestilens i ładuje Skrolka.
Druga sprawa to że porównując z innymi armiami nasi specjale to po prostu warzywa
Druga sprawa to że porównując z innymi armiami nasi specjale to po prostu warzywa

Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że 40 zawsze nie wytrzymuje tyle ile powinna, za każdym razem brakowało mi tych kliku modeli do szczęścia i steadfasta fazę dłużej, natomiast przy 50 w oddziale nigdy nie miałem tego problemu 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ja tak, mają stać, trzymać jak najdłużej fajfusów wroga i próbować szczęścia przy ubijaniu magów (jeśli mam farta i takowi są w oddziale). No chyba że masz przed sobą oddział goblinów z 4 małymi magami, to horda i wszystko w nich 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Jest traktowany jako te 15 modeli, których miejsce zajmuje, czyli potrzebujesz jeszcze 7 innych modeli w pierwszym szeregu.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Eeee dałoby się napisać petycje do GW z prośbą o zbalansowanie magii skavenów i np. co było by świetne, pozwoleniu Vermin Lordowi albo Tranquolowi (albo obu:D) Używać 8 lorsów
ahhhhhh Bo oni są średnio grywalni a mogli by zacząć być:D Coool:D Ciekawe czy można jakoś wpłynąć na GW:P

ja bym się cieszył jak dziecko gdyby chociaż pozwolili vermin lordowi zostać generałem a już bym normalnie zaczął się ślinić, czołgać po ziemi i skakać jak wariat ,gdyby mógł wziąć jakiekolwiek itemy...
ale myślę ze to i tak nie realne...
ale myślę ze to i tak nie realne...

Z tego co ja podłapałem to chyba jedyna lub jedna z niewielu armii na które plague censerzy się sprawdzają ładniutko:)
Czy tak reasumując mamy jakieś przecieki co do jakichkolwiek nowości do Skavenów? Swego czasy pojawiły się na forum jakieś plotki co do 2 nowych boxów (spekulowano abominacje) i nowych blisterów (jeden hero reaktywacja jeden hero nowy) Coś na ten temat więcej ktoś wyłapał ostatnim czasem? Tak tylko pytam coby się zorientować:P Obecnie jednak zastanawiam się jak zaspokoić moją zajawke na czarowanie różnymi nowymi lorsami magii:P Gracz Skaveński raczej nie ma opcji:P
Czy tak reasumując mamy jakieś przecieki co do jakichkolwiek nowości do Skavenów? Swego czasy pojawiły się na forum jakieś plotki co do 2 nowych boxów (spekulowano abominacje) i nowych blisterów (jeden hero reaktywacja jeden hero nowy) Coś na ten temat więcej ktoś wyłapał ostatnim czasem? Tak tylko pytam coby się zorientować:P Obecnie jednak zastanawiam się jak zaspokoić moją zajawke na czarowanie różnymi nowymi lorsami magii:P Gracz Skaveński raczej nie ma opcji:P
Pytanie początkującego:
Z kulomiotu można stać i strzelać w reakcji na szarżę - szarżę na sam kulomiot, czy na oddział którego ta drużyna jest wsparciem?
Z kulomiotu można stać i strzelać w reakcji na szarżę - szarżę na sam kulomiot, czy na oddział którego ta drużyna jest wsparciem?
Wisła Kraków.