kto zna się na świadczeniach ZUS? Pilne
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
kto zna się na świadczeniach ZUS? Pilne
J.w. - proszę o kontakt, ponieważ panie w tej instytucji nie współpracują z petentem. Temat naglący i cholernie ważny
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
No jasne, znowu państwo zwalcza obywatela. Myślę, że nawet pielgrzymowanie do ZUS-u we włosiennicy nie pomoże. Jasne, że nie współpracują, bo im nie zależy, a pieniędzy i tak się raczej nie wyciągnie bo zdefraudowali do zera, jak tylko zostały wpłacone. Sądzenie się z nimi i tak nic nie pomoże. Jedynym rozwiązaniem jest chyba zawracanie im głowy codziennie od rana do wieczora, aż w końcu zaczną współpracować, niekompetentne lenie, żeby mieć spokój.
nie wszystkich obywateli. Niestety ZUS wychodzi z założenia, że jeśli ktoś ma własną firmę, to sra kasą i stać go na półroczną przerwę w pracy :/
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
opisz sprawę może doradze sporo róznych dziwnych spraw zusowskich załatwiałem lub współzałatwiałem.
apropo Zus ma infolinie, a także mozliwosc kontaktu z ich dzialem prawnym jak os. z infolinii jest mało kompetentna. mozna zadzwonic opisac sprawę i dostac calkiem inna odpowiedź, czy poradę, niż we włąsnym zus-ie po osobistej wizycie i rozmową w "okienku"
apropo Zus ma infolinie, a także mozliwosc kontaktu z ich dzialem prawnym jak os. z infolinii jest mało kompetentna. mozna zadzwonic opisac sprawę i dostac calkiem inna odpowiedź, czy poradę, niż we włąsnym zus-ie po osobistej wizycie i rozmową w "okienku"
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE