Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Masakryczni
Kupię sobie chyba kilku, żeby robili za BSB i herosów na dzikach.
Kupię sobie chyba kilku, żeby robili za BSB i herosów na dzikach.
A licky boom boom down!!!
konkretni zawodnicy, zdecydowanie :] ale swiniarni mi starczy raczej na dluzszy czas;p
Ja pie***le oni wyglądają jak jakieś black (g)orki na dzikach .
Bardzo fajni, szósteczkę pewnie zakupię. Choć w planach mam na razie zrobienie fajnych 6 savage. Chyba się więc wstrzymam na razie z zakupem i poczekam - może GZ zrobi dzikusów.
W każdym razie figurki bardzo fajne. Na pierwszy rzut oka mogę tylko dodać, że dorobiłbym dzikom większe kły z green stuffu. Ale pozatym to plastikowe dziki GW to padaka przy tych dynamicznych gamezonowych.
W każdym razie figurki bardzo fajne. Na pierwszy rzut oka mogę tylko dodać, że dorobiłbym dzikom większe kły z green stuffu. Ale pozatym to plastikowe dziki GW to padaka przy tych dynamicznych gamezonowych.
Orki nic szczegolnego, dziki ladne, choc niestety w pewnych pozach przesadzone i wygladaja jak racze konie ( szczegolnie nie widza mi sie podgiete przednie nogi ).
Orki sa za duze w stosunku do dzikow i nie wiem jakim cudem sie na nich utrzymuja jezdzac "na oklep" w zbroi. Co prawda na jednym zdjeciu widze strzemie, ale ni hu hu nie wiem gdzie sa siodla, bo to z przodu w kroczu to nijak tej funkcji nie spelnia.
Generalnie niby fajne, ale jakos mi nie leza - goblinki na wilkch znacznie lepsi
Orki sa za duze w stosunku do dzikow i nie wiem jakim cudem sie na nich utrzymuja jezdzac "na oklep" w zbroi. Co prawda na jednym zdjeciu widze strzemie, ale ni hu hu nie wiem gdzie sa siodla, bo to z przodu w kroczu to nijak tej funkcji nie spelnia.
Generalnie niby fajne, ale jakos mi nie leza - goblinki na wilkch znacznie lepsi
Szkoda tylko że nie mają orków...Shinue pisze:Lubię gamezonowe O&G za ich szaleńczą żądzę mordu bijącą z im oczu.
Już w cytadeli dostępny ten model jest
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=8939
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?