Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
25f za 10 plastików. Nice. Tani to ten oddział raczej nie będzie.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Andronicus
- Chuck Norris
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wiecie może gdzie można kupić figurkę hydry porównywalnej wielkości jak ta z gw, ale tańszej? Niestety średnio u mnie z gotówką, a na mastera nie wiem czy uda mi się skołować 2 hydrę. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
ja nie mogę
za taką cenę to ja podziękuję a szkoda bo naprawdę można z nich zrobić fajnych BG
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To jest Spartaaaa!Rasti pisze:To jest po prostu szaleństwo![]()
Sytuacja jest podobna jak w przypadku Great Swordów, wyprodukują plastikowe zamienniki które kosztują podobnie jak metale, są w takiej samej ilości, a wzory wcale nie są dużo lepsze (o ile w ogóle
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nie ma się więc co dziwić że GW powtarza taki myk.
Akurat greatswordzi wyszłi im cudnie i są dużo lepsi od metali. Zrobiłem z nich całą bandę do mordheima i są naprawdę fajni - doskonale się komponowali z bitsami z outriderów (a ci ostatni też byli dużo lepsi od metali).Sytuacja jest podobna jak w przypadku Great Swordów, wyprodukują plastikowe zamienniki które kosztują podobnie jak metale, są w takiej samej ilości, a wzory wcale nie są dużo lepsze (o ile w ogóle )
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-
- Powergamer Rozpiskowy
niestety nigdzie, nawet w uk sie nie da jej dostac... mi juz leci poczta lotnicza z usaIce-T pisze:Gdzie w Polsce można dostać jeszcze tą Ice Witch z crocodile games?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Najbardziej ekonomicznym rozwiązaniem teraz jest użycie za egzekutorów figurek z zestawu "Island of Blood",
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg
według mnie pasują po małych poprawkach bardzo dobrze do mrocznej armii
.
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg
według mnie pasują po małych poprawkach bardzo dobrze do mrocznej armii
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Andronicus
- Chuck Norris
Dokładnie. DE mają tak ładne modele ( i egzekutorzy bynajmniej nie są tu wyjątkiem ), że dla nich warto zbierać tą armię. A te nowe HE są paskudne, nie umywają się nawet do starych HE, a co dopiero do DE ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Powergamer Rozpiskowy
wlasnie przed 5 minutami przyszla mi ice witchka z crocodile i musze przyznac, ze pomimo ze model wspanialy to jest on przeogromny. razem z plaszczem na ktorym wisi w porownaniu do BG to jej glowa jest na wysokosci konca halabardy, a glowa BG siega jej do brzucha, ale itak bede ja wystawiac;d
-
- Powergamer Rozpiskowy
Jedno i drugie, lewitacja na plaszczu jeszcze ja powieksza. Jutro postaram sie zrobic zdjecie porownujace ja do paru modeli DE.