Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
25f za 10 plastików. Nice. Tani to ten oddział raczej nie będzie.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Andronicus
- Chuck Norris
Czyli nie dość że plastikowe, brzydsze od starych, to jeszcze wcale nie tańsze. Chyba jednak bardziej opłaci się kupić oryginalnych BG
Wiecie może gdzie można kupić figurkę hydry porównywalnej wielkości jak ta z gw, ale tańszej? Niestety średnio u mnie z gotówką, a na mastera nie wiem czy uda mi się skołować 2 hydrę.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
ja nie mogę za taką cenę to ja podziękuję a szkoda bo naprawdę można z nich zrobić fajnych BG
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To jest Spartaaaa!Rasti pisze:To jest po prostu szaleństwo
Sytuacja jest podobna jak w przypadku Great Swordów, wyprodukują plastikowe zamienniki które kosztują podobnie jak metale, są w takiej samej ilości, a wzory wcale nie są dużo lepsze (o ile w ogóle ) a ludzie i tak będą to kupować.
Nie ma się więc co dziwić że GW powtarza taki myk.
Akurat greatswordzi wyszłi im cudnie i są dużo lepsi od metali. Zrobiłem z nich całą bandę do mordheima i są naprawdę fajni - doskonale się komponowali z bitsami z outriderów (a ci ostatni też byli dużo lepsi od metali).Sytuacja jest podobna jak w przypadku Great Swordów, wyprodukują plastikowe zamienniki które kosztują podobnie jak metale, są w takiej samej ilości, a wzory wcale nie są dużo lepsze (o ile w ogóle )
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-
- Powergamer Rozpiskowy
niestety nigdzie, nawet w uk sie nie da jej dostac... mi juz leci poczta lotnicza z usaIce-T pisze:Gdzie w Polsce można dostać jeszcze tą Ice Witch z crocodile games?
Najbardziej ekonomicznym rozwiązaniem teraz jest użycie za egzekutorów figurek z zestawu "Island of Blood",
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg
według mnie pasują po małych poprawkach bardzo dobrze do mrocznej armii .
http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg
według mnie pasują po małych poprawkach bardzo dobrze do mrocznej armii .
- Andronicus
- Chuck Norris
Dokładnie. DE mają tak ładne modele ( i egzekutorzy bynajmniej nie są tu wyjątkiem ), że dla nich warto zbierać tą armię. A te nowe HE są paskudne, nie umywają się nawet do starych HE, a co dopiero do DE
-
- Powergamer Rozpiskowy
wlasnie przed 5 minutami przyszla mi ice witchka z crocodile i musze przyznac, ze pomimo ze model wspanialy to jest on przeogromny. razem z plaszczem na ktorym wisi w porownaniu do BG to jej glowa jest na wysokosci konca halabardy, a glowa BG siega jej do brzucha, ale itak bede ja wystawiac;d
-
- Powergamer Rozpiskowy
Jedno i drugie, lewitacja na plaszczu jeszcze ja powieksza. Jutro postaram sie zrobic zdjecie porownujace ja do paru modeli DE.