Tutaj chwalimy się naszymi armiami i oddziałami.
Oto mój pierwszy skończony oddział:
Edit: Dzięki Kosa, że to stworzyłeś nowy temat i przeniosłeś fotkę
Artemis
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, o 19:31 przez Artemis, łącznie zmieniany 3 razy.
Na łzy Ishy Zaczynasz grę Elfami od białej flagi ?! jak na pierwszy raz nieźle, spróbuj przy następnym użyć więcej kolorów, albo np. potraktować łuski mieszanką czarnego i niebieskiego inka, a potem jeszcze raz potraktować wystające części łusek srebrem. Wyższa szkoła jazdy dla srebra to Boltgun Metal -> rozwodniony Black Ink z Ludwikiem -> Chainmal Silver -? Mithrill Silver. Dla złota Tin Bitz -> Brazen Brass -> Shining Gold. Jeśli ten niebieski to Enchanted -> Ice to spróbuj zacząć od Midnight albo Regal. Skórę spróbuj pomalować Vermin Brown -> Vermin + Efl Flesh -> Elf Flesh, a białe szmaty najlepiej zacząć co najmniej od Space Wolves Grey.
yyyyyyyyyyyyyyy powiem tak nie lepiej malowałem na początku słuchaj Nilglara dobrze radzi troszkę wiecej rozjaśnień podtawki by się przydały el nie poddawaj się zazwyczaj mija wiele czasu zanim ktoś dojdzie do wprawy
No jak na pierwsze figsy to całkiem całkiem. Przypominają mi się moi archerzy. A tak na marginesie: po co obsługantowi wajcha w dłoni, skoro przy maszynie sa obie?
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Wrzucanie takich fotek mija sie z celem - malo na nich widac. A blond wlosy robi sie od brazu. Zlote wlosy robi sie tak jak zloty NMM z grubsza, czyli przynajmniej 4 warstwy.
Ceni sie, ze w niektorych miejsach starasz sie cieniowac, a nie tylko kolorowac.
Z drugiej strony, gdybys czas przeznaczony na rozjasnianie przeznaczyl na dokladne nalozenie podstawowych warstw to i figurki wygladalyby lepiej i Ty bys zaoszczedzil na zmywaniu za jakis czas