Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Galeria HElficka
Tutaj chwalimy się naszymi armiami i oddziałami.
Oto mój pierwszy skończony oddział:
Edit: Dzięki Kosa, że to stworzyłeś nowy temat i przeniosłeś fotkę
Artemis
Oto mój pierwszy skończony oddział:
Edit: Dzięki Kosa, że to stworzyłeś nowy temat i przeniosłeś fotkę
Artemis
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, o 19:31 przez Artemis, łącznie zmieniany 3 razy.
Na łzy Ishy Zaczynasz grę Elfami od białej flagi ?!
jak na pierwszy raz nieźle, spróbuj przy następnym użyć więcej kolorów, albo np. potraktować łuski mieszanką czarnego i niebieskiego inka, a potem jeszcze raz potraktować wystające części łusek srebrem. Wyższa szkoła jazdy dla srebra to Boltgun Metal -> rozwodniony Black Ink z Ludwikiem -> Chainmal Silver -? Mithrill Silver. Dla złota Tin Bitz -> Brazen Brass -> Shining Gold. Jeśli ten niebieski to Enchanted -> Ice to spróbuj zacząć od Midnight albo Regal. Skórę spróbuj pomalować Vermin Brown -> Vermin + Efl Flesh -> Elf Flesh, a białe szmaty najlepiej zacząć co najmniej od Space Wolves Grey.
jak na pierwszy raz nieźle, spróbuj przy następnym użyć więcej kolorów, albo np. potraktować łuski mieszanką czarnego i niebieskiego inka, a potem jeszcze raz potraktować wystające części łusek srebrem. Wyższa szkoła jazdy dla srebra to Boltgun Metal -> rozwodniony Black Ink z Ludwikiem -> Chainmal Silver -? Mithrill Silver. Dla złota Tin Bitz -> Brazen Brass -> Shining Gold. Jeśli ten niebieski to Enchanted -> Ice to spróbuj zacząć od Midnight albo Regal. Skórę spróbuj pomalować Vermin Brown -> Vermin + Efl Flesh -> Elf Flesh, a białe szmaty najlepiej zacząć co najmniej od Space Wolves Grey.
nic nie mozan powiedzieć, zamieszczaj lepsze zdjecia, no bo co mamy komentować?
urzyj kilku lampek, oświetl figurke z kilku stron
- Jurko Szalona Głowa
- Warzywo
Rzeczywiście, jakość zdjęć mogłaby być lepsza bo te nogi bolca zobaczyłem dopiero po tym jak Belaner zwrócił uwagę...Maszyna ogólnie spoko.
patrz na gw
http://uk.games-workshop.com/highelves/ ... allery/15/
nawet nie wiedziałem że można je żle skleić
http://uk.games-workshop.com/highelves/ ... allery/15/
nawet nie wiedziałem że można je żle skleić
Wrzucanie takich fotek mija sie z celem - malo na nich widac. A blond wlosy robi sie od brazu. Zlote wlosy robi sie tak jak zloty NMM z grubsza, czyli przynajmniej 4 warstwy.
Ceni sie, ze w niektorych miejsach starasz sie cieniowac, a nie tylko kolorowac.
Z drugiej strony, gdybys czas przeznaczony na rozjasnianie przeznaczyl na dokladne nalozenie podstawowych warstw to i figurki wygladalyby lepiej i Ty bys zaoszczedzil na zmywaniu za jakis czas
Ceni sie, ze w niektorych miejsach starasz sie cieniowac, a nie tylko kolorowac.
Z drugiej strony, gdybys czas przeznaczony na rozjasnianie przeznaczyl na dokladne nalozenie podstawowych warstw to i figurki wygladalyby lepiej i Ty bys zaoszczedzil na zmywaniu za jakis czas