Durgriim-PlayMini Of The Month

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Durgriim-PlayMini Of The Month

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Prosta konwersja, kiepskie malowanie bo dopiero sie ucze a o zdjęciach nie wspominam :P Tylko 2 na Blue-White bo kumpel sie nie wyrobił a ja nie mam nic w czym mogłbym przerobic... Ogólnie kolo to Durgrim Bjorgulsson i ma spore znaczenie fluffowe bo wykorzystuje przygody z RPGa do tworzenia swojej krasiowej armii. Jest jednym z najlepszych kompanów mojego generała, Beldrina Durgnissona ( kiedyś wykombinuje jakiegos figsa :P ) i dowodzi regimentem doskonałych krasnoludzkich wojowników z Karaz-A-Karak. Jak już pisałem malowanie nie jest najlepsze i wiem o tym doskonale, jednak jak na moje mozliwosci to podoba mi się, jestem z niego zadowolony i chyba na stół nic więcej nie trzeba :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale to champion jakiego oddziału jest? ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Mowiąc po ludzku to zwykły czempion wojaków krasiowych :wink: juz mam dla nigo pół regimenciku :D jak wróci aparat to moge strzelic jakies nice fotki bo kamerką to sie chyba nie opyla... :wink:

ODPOWIEDZ