Prosta konwersja, kiepskie malowanie bo dopiero sie ucze a o zdjęciach nie wspominam Tylko 2 na Blue-White bo kumpel sie nie wyrobił a ja nie mam nic w czym mogłbym przerobic... Ogólnie kolo to Durgrim Bjorgulsson i ma spore znaczenie fluffowe bo wykorzystuje przygody z RPGa do tworzenia swojej krasiowej armii. Jest jednym z najlepszych kompanów mojego generała, Beldrina Durgnissona ( kiedyś wykombinuje jakiegos figsa ) i dowodzi regimentem doskonałych krasnoludzkich wojowników z Karaz-A-Karak. Jak już pisałem malowanie nie jest najlepsze i wiem o tym doskonale, jednak jak na moje mozliwosci to podoba mi się, jestem z niego zadowolony i chyba na stół nic więcej nie trzeba
Durgriim-PlayMini Of The Month
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Ale to champion jakiego oddziału jest?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Mowiąc po ludzku to zwykły czempion wojaków krasiowych juz mam dla nigo pół regimenciku jak wróci aparat to moge strzelic jakies nice fotki bo kamerką to sie chyba nie opyla...