PlayMini Number One!

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

PlayMini Number One!

Post autor: Kołata »

Witam!

Mam przyjemność jako pierwszy zgłosić gotowego kandydata na zwycięzcę konkursu PlayMini!

Oto ON!:

Obrazek
Obrazek

Kandydat nr 1 ma 15 lat i jest leśnym goblinem. Ubiera się zgodnie z najnowszymi trendami w brązy i czerwienie. Nosi nakrycie z czaszki włochatego pająka, a biżuterię i buty ma wykonane z w 100% naturalnych komponentów (kości i skóra leśnego elfa). Właśnie zrobił prawko na pająka, którego dostał na 15 urodziny (pojazd terenowy, czarno-czerwony metalic). Kandydat nr 1 na codzień jest miły, wesoły i sympatyczny oraz z zapałem wypełnia wszelkie polecenia rodziców :) W przyszłości chciałby pomagać głodnym dzieciom z Badlands i jeździć Giant Spiderem. Bardzo liczy na Wasze głosy i serdecznie Was pozdrawia!!

ps. Figurka zrobiona z V edycyjnego pająka. Goblin to champion piechoty, któremu dorobiłem włócznię zamiast toporka, co by miał wysiwyg. Podstawka taka by pasowała do reszty mojej armii.
Pomalowany tak jak maluję resztę armii - lepiej raczej bym nie potrafił na tą chwilę (no może trochę lepiej ;)).
Zdjęć zrobiłem sporo, ale w ogóle mi dziś nie wychodziły, więc wrzucam tylko 2, które powiedzmy że są "udane".

Mam nadzieję, że niektórym z Was przypadnie do gustu ;)

Pozdr!

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Ma klimat!
Bardzo ładna praca - mi się podoba!

Pozdro

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Fajna robota i jeszcze fajniejszy opis. Niezle sie usmialem. :)
Jednego tylko nie rozumiem...

Kołata pisze: Nosi nakrycie z czaszki włochatego pająka, a biżuterię i buty ma wykonane z w 100% naturalnych komponentów (kości i skóra leśnego elfa).
Rozkopał jakiś grób? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Miko
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Miko »

Tak na marginesie to pająki nie mają czaszek :P

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Elfik wpadł na leśnej drodze szybkiego ruchu pod pędzący pumpwagon :D A humanitarny..tfu elfinitarny goblinek zrobił mu pogrzeb a na pamiątkę tego wydarzenia ...wziął sobie trochę z elfa :P

Druga wersja to taka że zapomniał zaparkować pająka jak szedł do sklepu po zakupy dla rodziny i pająk poszedł na spacer i gdzieś tam elfa upolował:D

Tak czy inaczej - Kołata stworzył juz wokół swojego championa fajny klimat - naprawde praca mi sie bardzo podoba :D

Pozdro!

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Fajny!
A jaki ma program rewelacyjny!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

szydera ]:->
ladnie wyglada ale sie blyszczy nie wiem dlaczego ten pajak

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

hehhe pająk super a opis jeszcze lepszy :D
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Bardzo ladna figurka. Konwersja bardzo mi sie podoba tak jak i malowanie, widac ze rowny gosc z tego (ob)lesnego gobosa.

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Fajny, ale aspekt marketingowy przebija figurkę btw :)
a tak poza tym to:
zapomniał zaparkować pająka
dobre :D

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no niepowiem neipowiem. calkiem nienajgorzej :) ale to wersja polakierowana prawda? chetnei bym zobaczyl taka przed urzyciem lakieru :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

a, no i historyjka baaaardzo super hehe :D az sie usmialem :D naprawde :)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Figurka nie jest polakierowana. Tylko na zdjęciach tak się niestety świeci :?

Dzięki za pozytywne opinie :) Aż chce się malować! Pewnie jutro zapodam zdjęcia kolejnych Crittersów :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Praca bardzo fajna. Ale to, co mnie zmasakrowało, to opis :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
grabarian
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: grabarian »

świeci sie bo to obślizgły pająk jest przecież....

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

No wiec zanim rozpocznie się cisza wyborcza, zachęcam wszystkich do oddania swego cennego głosu na kandydata numer 1. Warto spełnić swój obowiązek i zarazem skorzystać z przywileju prawa wyborczego.
W szczególności zachęcam wszystkich graczy O&G, wszystkich wielbicieli staroedycyjnych modeli, malujących dla siebie a nie sprzedaż, członków wszystkich klubów do jakich należałem i należę :P, rodzinę, sąsiadów, znajomych, przyjaciół z zaprzyjaźnionych krasnoludzkich twierdz, humies, stunties, skinnies, ratz, bosses and grotz! Everyone's invited!

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Kołata pisze:No wiec zanim rozpocznie się cisza wyborcza, zachęcam wszystkich do oddania swego cennego głosu na kandydata numer 1. Warto spełnić swój obowiązek i zarazem skorzystać z przywileju prawa wyborczego.
W szczególności zachęcam wszystkich graczy O&G, wszystkich wielbicieli staroedycyjnych modeli, malujących dla siebie a nie sprzedaż, członków wszystkich klubów do jakich należałem i należę :P, rodzinę, sąsiadów, znajomych, przyjaciół z zaprzyjaźnionych krasnoludzkich twierdz, humies, stunties, skinnies, ratz, bosses and grotz! Everyone's invited!

Kołata, powinies w pijarze pracować... masz talent. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Najbardziej, podoba mi się wyraz jego mordki, widać, że wredny :) Co do samego malowania, generalnie całkiem niezły TT.
Plusy :
- Skóra, zarówno goblina, jak i pająka, bardzo ładna, a kolorystyka pająka bardzo mi się podoba.
- Freehand, prosty, ale efektowny jak na TT.
- Stare modele orków i goblinów maja masę klimatu. Gratulacje ze nie wybrałeś nowych plastików.

Minusy :
- Metal, podstawowy kolor + wash to jednak nie jest to.
- Żółty po czarnym
- Szczegóły jak, np. to coś przy włóczni, wyglądają na niedopracowane
- Zdjęcie, za ciemne

Podsumowując, klimatowy i fajny TT, ale nie oddam na niego swojego głosu.

ODPOWIEDZ