Krzyz
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No to będzie jazda w mediach.
Ale w sumie ciekawe, jak wiele satysfakcji daje ludziom dokopanie oszołomstwu, które próbowało terroryzować ogół społeczeństwa. Dziś do pracy przyszła koleżanka i obwieściła, że krzyż zniknął... Całe biuro się śmiało lub/i klaskało.
Ale w sumie ciekawe, jak wiele satysfakcji daje ludziom dokopanie oszołomstwu, które próbowało terroryzować ogół społeczeństwa. Dziś do pracy przyszła koleżanka i obwieściła, że krzyż zniknął... Całe biuro się śmiało lub/i klaskało.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nie traćcie nadziei bracia, dziś zapowiedzieli demonstracje więc okrzyki 'biczujmy się!!!" "koniec jest bliski" jeszcze mogą być.
Teraz przyczepią się do barierek i będą bronić krzyża przyniesionego przez samych siebie. A na koniec wyjdzie największy "męczennik" powiesi wieniec na znak poparcia oszołomstwa i fanatyzmu.
Choć myślę, że teraz w miejscu krzyża stoi niewidzialny różowy jednorożec. Tylko niestety prawdziwi wierni mogą go dostrzec.
Choć myślę, że teraz w miejscu krzyża stoi niewidzialny różowy jednorożec. Tylko niestety prawdziwi wierni mogą go dostrzec.
To kto dziś wpada na Krakowskie na małe piwko, tym razem w pozytywno-triumfalnym nastroju? 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- swieta_barbara
- habydysz
O ktorej? Moglbym sie pojawic o 21.30. Gdzie?
Nowy Wspaniały Świat? W końcu naczelna lewacka knajpa w Wawie to kontekstowo doskonałe miejsce do rozpoczęcia triumfu rozsądku nad moherami
Będę od 21:00 pewnie.

Będę od 21:00 pewnie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- swieta_barbara
- habydysz
Spoko. Na jedno piwko moge wpasc, o ile nie bedzie jakos hardkorowo lalo. Tak jak np. teraz. Zadzwonie JBC.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Też mi zabrakło elementu jakiejś konfrontacji, ale babcie już eskalują napięcie. Powoli chyba do nich dotrze, że mogą robić dokładnie to samo z dowolnym ersatzem krzyża. Teraz więc ułożą stosowny kształt ze stokrotek i będą się przy nim modlić... Dopóki nie wybiegnie policja i nie wypisze mandatów na jakieś 30 000, spokoju nie będzie.
Mnie się to w sumie tez podoba - mogę wreszcie z czystym sumieniem podejść pod Pałac i pokrzyczeć "Gdzie jest krzyż?" bo zrobił się diablo mobilny ^ ^ A chodzić i tak tam ludzie będę więc de facto jeden pies - a ze od razu ciemni? Może po prostu mają trochę wolnego czasu i zamiast chlać w bramie to siedzą pod Pałacem i śpiewają sobie Roty czy inne pierwsze brygady - hobby jak każde inne dziw że tak wam to poślady spina ; )
A po co Ty chcesz tam iść ze śląska?Qc-Rat pisze:A chodzić i tak tam ludzie będę
Dobrze, że wreszcie zabrali ten krzyż. Powinni to zrobić wcześniej, ale lepiej późno niż wcale.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Poczytałem sobie komentarze spod tej notki(nazwanie tego artykułem byłoby nadużyciem semantycznym):
http://niezalezna.pl/article/show/id/38988
i tak się zastanawiam czy traktować te wypowiedzi jeszcze z przymrużeniem oka ,czy już powoli zaczynać się bać?
http://niezalezna.pl/article/show/id/38988
i tak się zastanawiam czy traktować te wypowiedzi jeszcze z przymrużeniem oka ,czy już powoli zaczynać się bać?
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Do zludzenia ta akcja przypomina porwanie i zabojstwo ksiedza Jerzego. Porywaczami sa tym razem funkcjonariusze bor. Teren obstawia MO zwana obecnie policja, ktora tak jak wtedy wykrzystywana jest do oslony dzialalnosci czerwonych faszystow...
Oto są właśnie obrońcy krzyżaty frajerze dmuchany! jeszcze bedziesz prosil na kolanach z ryjem w blocie o taki wlasnie krzyz- badz przeklety, gnido dworska, pawianie z czerwona d...a, ruska wesz!!!

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.