PP:ASKalesoner pisze:Słyszałem, że El Pasiakke dostaje od ASa w epickim pojedynku do jaja.
17:3
w małych +589 ale +5 za watchtower
true, true...Khumanor pisze:ps.: żal że nie jestem tam
wiążą się łańcuchami co niektórzy i zostają na zimę

PP:ASKalesoner pisze:Słyszałem, że El Pasiakke dostaje od ASa w epickim pojedynku do jaja.
true, true...Khumanor pisze:ps.: żal że nie jestem tam
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja tylko chciałem powiedzieć że z tym panem grałem bitwę nr 2Laik pisze:I paringi na 4:
32 Tomasz Jędryszczak BRE
Jakub Głogowski EMP
łańcuchy spraw przyziemnych "work work"Szmyt pisze:true, true...Khumanor pisze:ps.: żal że nie jestem tam
wiążą się łańcuchami co niektórzy i zostają na zimę
mówiłem ale nikt nie słuchał.. dużo też zależy od scenariusza... dlatego 8ed. jest superkemot pisze:Z ciekawości się zapytam gdzie to przegięte kombo HE + gunlajny??, może ta 8ed. nie jest taka zła????
Oby tak dalej.MARDUK pisze:A ja widzę , że WoCH się ładnie trzymie puki co
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
no pewnie już kończą zaraz się okaże jak i coShino pisze:i jak tam wyniki 4 bitwy?
kiedyś myślałem o takiej propozycji, stworzeniu możliwości przeglądnięcia rozpisek graczy na masterze... było by całkiem miło... może w dziale rozpiski wystawić alfabetycznie armiami w jednym poście(?)Przemcio251 pisze:z ciekawości jest możliwość obejrzenia WOCHO-wych rozpisek z tura???:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
nie wiem mastera nie organizowałem a na zwykłych turniejach dało by się to ogarnąć ale po co?Shino pisze:slaby pomysl. bardzo duzy bonus dla osob, ktore nie doslaly rozpisek a dodatkowo czasami sie zdarza, ze gracze zmieniaja rozpiski pomimo wyslania ich.
Na wiekszych msaterach byloby bardzo ciezko to ogarnac
Khumanor pisze:
no nic tylko taki pomysł na przyszłość może ktoś skorzysta