WoCH 2500 pkt SM + raporty z bitew

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Re: WoCH 2500 pkt SM + raporty z bitew

Post autor: Kosmo »

Imo opis książki jest ważniejszy i mowi ze musze wybierac miedzy jednym z tych trzech. Szczególnie w momencie kiedy w FAQu napisali że książka czyni 4 lvlowego maga 1 lvl. Bo tak pisie w opisie przedmiotu i chu. Się dowiem. Narazie koniec tematu plx, albo przenieść do działu z zasadami :P
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
MARDUK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MARDUK »

No rozpa bardzo ciekawa a opisy bitew mega wczesane :D. Sam wczoraj testowałem ogry khorna i powiem, że też dały ciała hehe. Ja latam z dużo większą ilością Marudów w klocu min. to 60 sztuk, daję dwuraki i nie ma kompletnie znaczenia kiedy biją :)

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Lazur pisze:Jak mogłeś zdjąć dzwon spod seera nie zabijając Seera? Jeśli nie zdał testu to chyba cały model schodzi a nie sam dzwon.
Wtedy to by nic nie zdjął bo 1 test zdałem ;), dopiero potem mi powiedzieli ze za dzwon oddzielnie, zreszta bitwe pozniej tak samo mi zdjęli dzwonek :D.

Fakt, bitwa z Kosmem była z mojego punktu widzenia też najciekawszą na tym masterze, niedługo wrzucę mój raport :)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

ODPOWIEDZ