Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Post autor: Yudokuno »

Dmtrij pisze: must be photoshoped:D:D:D
piwo dla tego kto przerobi zdjęcie najlepiej...

nie kuś. Od pierwszego obejrzenia foty mam obleśny pomysł :mrgreen:

Co do smalcu: kapituluję. Obiecuję tu, przy świadkach, że w przyszłym roku sama zrobię duży gar smalcu na mastera.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

kurcze wyślę jakieś pyszne dowolne piwko na adres domowy! go go go!!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Yudokuno pisze: Co do smalcu: kapituluję. Obiecuję tu, przy świadkach, że w przyszłym roku sama zrobię duży gar smalcu na mastera.

I zobaczysz jaka będzie frekwencja :D ( i będziesz musiała dorobić kolejny gar szmalcu ,a jako ,że zrobisz 1 wszyscy będą nie zadowolni. -> to się chyba nazywa konflikt tragiczny :mrgreen: )
I believe in Honour.!

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Coś ode mnie:)
Turniej super, bitwy poszły mi przeciętnie... 2 razy empire na poczatek do dla mojej rozpy Wochu przeciwnik nie do przejścia, potem lepiej 20 i 12 i trochę pecha z DEAF więc sie turniej ułozył średnio, ale cała otoczka...
Cały czas z piwkiem, wszystko na legalu i za free, a po pierwszym dniu fantastyczny wieczór:
Opowieści Barbary o zamykaniu TruPanka w piwnicy, alko z 8Bilą i Ździchem, wiczorne rozmowy z Zeppelinem, cieżki poranek:)
Podsumowując pierwszy master od razu genialny, dużo nowych kumpli, do bydgoszczy nie dam rady, ale we wrocku bede.
Dzieki wszystkim:)

Co do przegieć, power scroll (choć sam tego nie odczułem, magia mi nic nie zrobiła, ale moi przeciwnicy go w większości nie mieli), combo HE dwellersi+obniżanie siły (power scroll i BOH powinny być zakazane do użycia w tej samej turze chociaz)
A poza tym... myślę że nie jest tak źle... czołgi są przegięte strasznie z leczeniem, wiec bez słonka i pitki nie można wychodzić z domu, to wada na full magii teczy nie pogram raczej.
Zniesmacza trochę to mierzenie jak się gra z imperium i tylko słyszysz "tak że 8 cal trafia" to jest trochę dziwne ale do ogarniecia i przyzwyczajenia.
Co do scenariuszy dawn attack bez sensu za duza losowośc, wyladowałem kawaleria na przeciw 2 czołgow dzial i kawy przeciwnika, nie zdążyłem uciec...
poprawka do meeting że generał nigdy nie wychodzi w rezerwie razem ze swoim oddziałem
no i Blood and Glory grałbym na początku turu a nie na końcu.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Morrok pisze:
swieta_barbara pisze: Sry Morrok ogolnie, nie dokladnie pamietam o co nam poszlo. Choc i tak lepiej miales niz Andrzejowe IFki.
A mowilem, zebys uwazal kogo bijesz, teraz pewnie dalej cie boli bark :D

Wracajac do turnieju. Bylow pytke, organizatorzy slowa zachytu juz oe mnie uslyszeli ;)

Co do bitew: Mlody przyfarcil, bo jeden rzut kostką zdecydowal, ze to on zajal 2 miejsce, nie ja ;) next time, maybe I'll...

Dlatego proponuje na masterach blood&glory na pierwsze, gdyby byl zwykl battleline... Mlody sam powie co by ie stalo

pzdr!

P.S. Co do kminu z dzwonieniem na Toughnessa 7/8, to juz 3 miechy temu z Malalem to wykminilismy ;)

A najwieksza akcja turniju bylo jak Zielony rzuca Power Scrolla na popychaczke z 6 kosci i nie ma dubletu!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

B&G jako trzecie na kazdym turnieju - zgodnie z propozycja kudlatego. Jak skonczysz szybko w sobote, to od razu mozesz zaczac melanz, a B&G to najszybszy scenariusz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

niezbyt nasty...
mega była fota morroka z Wschodniofrontowego mastera
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Brak tylko zdjęcia armii najlepszego hobbysty [-X
Obrazek

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Lazur jak znajdę troszkę czasu i dokleję to co się zniszczyło w drodze to dam zdjęcia na forum.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

:lol2: =D>
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Zdecydowanie lepiej :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

masz mój głos:)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Smaczku sytuacji by dodało jeśli na zdjęciu byłby Młynek a nie Morrok :)
ale i tak widać, że Andrzej stał się "Everyone favorite" :D
@Dmitrij to co znaczy się, że piwo przyznano? :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

To Młynek miał robić loda Andrzejowi, jak wygra :lol:

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

Jak na razie najlepsze! =D> :P
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Byłem świadkiem, jak ta dwójka gra i wydziera się na siebie niemiłosiernie, jak teraz patrze na te zdjęcie, to płakać mi się chce ze śmiechu :D. Zajebiste!

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Przerazacie mnie chlopcy.. ;P
Battle na trzezwo bylby nudny...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

muhahhahahahhahhahha Cosmo!!! na szczurzą japę! nie przechodzą Cię dreszcze? ;) Durin wygrałeś!

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Buahaha piękne :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Polać Durinowi :!: :D