Niestety Norbercie ale jak zamawiałem nagrody to zgłoszenia były 4 i w dodatku każde z innej armii. Więc nagrody będą takie:
I miejsce - Skaven:1 x Poisoned Wind Mortar Team 1 x Warlord 1x Warlock Engineer 1x Skaven Warpfire Thrower 40 x Skaven Clanrats
II miejsce- High Elves: 10 x Lothern Sea Guard 10 x swordmaster of Hoeth 1 x Mage 5 x Ellyrian Reaver
III miejsce - Mini podręcznik z zasadami do WFB 8 Edycji Podręcznik ze scenariuszami
Można by trochę rozdzielić te nagrody. Niech będą też za miejsce 4,5ewentualnie 6. Teraz te nagrody, szczególnie za 1 ,miejsce są strasznie "bogate". IMO lepiej żeby więcej osób dostało po trochę skromniejszych nagrodach niż jedna czy dwie zgarnęła całą pulę.
Tak było na turniej w Lubartowie zwycięzca turnieju pierwszy wybierał swoja nagrodę z puli, potem drugi, trzeci i tak dalej. W ten sposób każdy nawet ostatni dostał jakąś nagrodę.
jakby ktoś przypadkiem całkowitym wysłał mi instalkę AB i plik do 8 ed na rakso69@wp.pl to bym wysłał rozpę dzisiaj zrobioną w AB. Zgubiłem podręcznik do dwarfów (albo może pożyczyłem komuś, przyznać się)