"Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Re: "Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
O kur... w 2 mojej kochanej sql ja nie mogę muszę w paści i po patrzeć
Niestety Norbercie ale jak zamawiałem nagrody to zgłoszenia były 4 i w dodatku każde z innej armii. Więc nagrody będą takie:
I miejsce - Skaven:1 x Poisoned Wind Mortar Team 1 x Warlord 1x Warlock Engineer 1x Skaven Warpfire Thrower 40 x Skaven Clanrats
II miejsce- High Elves: 10 x Lothern Sea Guard 10 x swordmaster of Hoeth 1 x Mage 5 x Ellyrian Reaver
III miejsce - Mini podręcznik z zasadami do WFB 8 Edycji Podręcznik ze scenariuszami
Myślę że jest o co grać
I miejsce - Skaven:1 x Poisoned Wind Mortar Team 1 x Warlord 1x Warlock Engineer 1x Skaven Warpfire Thrower 40 x Skaven Clanrats
II miejsce- High Elves: 10 x Lothern Sea Guard 10 x swordmaster of Hoeth 1 x Mage 5 x Ellyrian Reaver
III miejsce - Mini podręcznik z zasadami do WFB 8 Edycji Podręcznik ze scenariuszami
Myślę że jest o co grać
Można by trochę rozdzielić te nagrody. Niech będą też za miejsce 4,5ewentualnie 6. Teraz te nagrody, szczególnie za 1 ,miejsce są strasznie "bogate". IMO lepiej żeby więcej osób dostało po trochę skromniejszych nagrodach niż jedna czy dwie zgarnęła całą pulę.
Tak było na turniej w Lubartowie zwycięzca turnieju pierwszy wybierał swoja nagrodę z puli, potem drugi, trzeci i tak dalej. W ten sposób każdy nawet ostatni dostał jakąś nagrodę.
Tak było na turniej w Lubartowie zwycięzca turnieju pierwszy wybierał swoja nagrodę z puli, potem drugi, trzeci i tak dalej. W ten sposób każdy nawet ostatni dostał jakąś nagrodę.
-
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Nagroda przekroczyła limit na nagrody więc Gryf itd przeskakuja na nagrody na next tur
Dispell pisze:ohh ja wbijam gaśnice zajebie i będzie ładnie;D biało.
ależ mnie obgadywaliście na innych stronach.
A i jeszcze coś ja porządkowy jestem.
Jednak wszystko po staremu i nic sie nie zmieniło
zapiszta mnie, rozpiskę dzisiaj doślę
Turniej rozumiem na nową edycję?Szkoda że dopiero teraz zauważyłem to bym się trochę doedukował Następnym razem postaram się wpaść
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jakby ktoś przypadkiem całkowitym wysłał mi instalkę AB i plik do 8 ed na rakso69@wp.pl to bym wysłał rozpę dzisiaj zrobioną w AB. Zgubiłem podręcznik do dwarfów (albo może pożyczyłem komuś, przyznać się)
EDIT: już jestem usytasy
EDIT: już jestem usytasy
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
w takim razie na nastepnym wezmiesz dla mnie bretkę, nie wiem czy i ja przyjadę bo koniec miesiąca w firmie i pewnie sobota bedzie zajęta.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: