(WIP) Storm Wolf

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

(WIP) Storm Wolf

Post autor: Tomash »

Dawno nie sięgałem do pędzla :)

Z racji pierwszego od bardzo dawna trochę luźniejszego weekendu zdmuchnąłem kurz z farbek i pędzli (właściwie to z całej stacji do malowania) i z pewną taką nieśmiałością pomiędzy kolejnymi terminatorami postanowiłem machnąć naszego bitspudłowego wilka. Co prawda SW nie gram, ale model mi się bardzo podoba i wydawał się dość wdzięczny w malowaniu (duże powierzchnie futra -- łatwy drybrush).

Efekty dzisiejszego maziania. Przepraszam za zdjęcia z komórki, ale własny aparat znajduje się dość nisko na liście moich zakupów ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Siodło, stopy i sporo innych fragmentów (talizmany przy siodle, metalowe pierścienie trzymające pasy -- dużo tych detali) oczywiście jeszcze do pomalowania. Stąd WIP.

Nie grają mi kolory. "Druty" w ręku oraz czerwone szmaty pewnie będą przemalowywane, nie leżą z kolorem futra.

Podstawka to 40mm. Tak żeby mieć pojęcie o skali ;)

Podoba mi się jego uśmiech :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

kiepskie zdjecie
]arrrr

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

jamakot pisze:kiepskie zdjecie
Tomash pisze:Przepraszam za zdjęcia z komórki, ale własny aparat znajduje się dość nisko na liście moich zakupów ;)
To gwoli odpowiedzi.

Ładnie go pomalowałeś - jedyne co wydaje się być nie tak, to, że czasami biały drybrush jest jakby zrobiony na trochę mokrawo i to daje taką paćkę - szczególnie na łapach. Chyba, że to wina zdjęcia.

Ale tak to 7/10 :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

jamakot pisze:kiepskie zdjecie
Patrz post Fanatyka ;)

Jak tylko go skończę, załatwię porządną sesję zdjęciową (albo do tego czasu będę miał normalny aparat).

@Fanatyk: masz rację, drybrush przedniej lewej łapy był za mokry
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Fajny byłby to wilkołak, gdyby nie te mechaniczne elementy. A zbyt mocno lub zdrybrushowane zbyt mokrą farbą elementy można uratować washem. Ale ogólnie pomalowany całkiem nieźle.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

ODPOWIEDZ