Pewien Avatar...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

Zyraf pisze:To Tomash zaproponował, żebym wystawił taki temat na "Plotach i Młotach".
Ja początkowo byłem troszke przestraszony tą propozycją bo myślałem ze zostanę zlinczowany przez użytkowników ale na szczeście tak się nie stało(przynajmniej narazie :wink: ).

linczuje Cię za wystawienie tego tematu na forum publiczne, ktoś ma taki awatar, jego sprawa, a to, że się do tego mieszasz świadczy tylko o twoim
przewrażliweniu... :wink:

wafi pisze:A moj avatar czemu ma sluzyc?
propagowaniu czerwonych czapek ??? :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Trochę za mocno się spinasz, Christos. Nie ja pierwszy Ci to mówię i nie po raz pierwszy.

"Co się stało" jest debilne, ale czy to powód żeby od razu napiętnować autorów? Moim zdaniem debilizmem wykazali się też (żeby poszukać źródła) autorzy "Klanu", robiąc taką pseudodydaktyczną scenkę o parodystycznym dramatyźmie. Ale to nie powód, żeby zakazywać wyświetlania serialu czy linkowania do teledysku.

Mi się nie podoba ani Klan, ani "Co się stało", ani ten awatar. Ale daleki jestem od zabraniania czegokolwiek z trzech wyżej wymienionych.
Ostatnio zmieniony 3 cze 2007, o 11:45 przez Tomash, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

co jest Christos, Tomash niechcacy urazil tworcow twego ulubionego serialu?
tak przeczytalem Twoje wypociny i przypomnial mi sie taki cytat 'nadgorliwosc gorsza od faszyzmu'

Tomashu ! Apeluje do Ciebie - ogladaj wiecej Klanu. Dzieki temu serialowi nauczysz sie odrozniac Dobro od Zla, bo jak widac w tej kwestii jestes jeszcze nierozwiniety !

-.-

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Nie spinam sie Tomashu. Wyrażam opinie. Odmienną od Twojej? Możesz mnie udupić. Już nie raz to robiliście.

TruePunk, z Tobą juz od dawna przestałem dyskutować. Za nisko musiał bym upaść, żeby odpowiadać na Twoje głupie zaczepki.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

O rany - a jak będę miała avka, gdzie Stephanie Forrester wpycha do basenu Sally Spectrę w "Modzie na sukces" to też będzie afera, bo prześladuję ludzi z nadwagą, i Fanatyk złoży na mnie oficjalną skargę?
Głupota nie jest zabroniona. Mnie się nie podoba takie coś, ale zakazywać nie należy.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

Christos pisze:TruePunk, z Tobą juz od dawna przestałem dyskutować. Za nisko musiał bym upaść, żeby odpowiadać na Twoje głupie zaczepki.
szczerze mowiac to to wlanie bylo glupie :P

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

Christos, ja widze, ze ty najlepiej bys widzial to forum jako kolejna cytadele, gdzie wszystko bedzie pod kontrola adminow/moderatorow, a kazde odstepstwo od normy bedzie pietnowane a osoby to robiace nazywane debilami.
Zaraz bedzie, ze avatar z wyeksponowanym kobiecym biustem jest do zdjecia, bo obraza uczucia religijne jakichs cnotek niewydymek, albo ze moga na to patrzec dzieci. Doda, ktora mial w avatarze bushman jest zbyt wulgarna, juz nie wspomne o golym jankielu, albo tym "smiesznym" avatarze, przedstawiajcym pieprzace sie kreskowe ludziki.
Tak wiec przestan robic paranoje. Kolesia z tym avatarem ludzie sami ocenia. Ciebie to nie smieszy nie musisz na to patrzec, ale tez nie musisz nazywac tej osoby od razu debilem, bo w tym momencie, to ty obnizasz poziom forum.

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

A wogule to mnei wqza avatar truepunka, bo nienawidze skinow, uwazam ze powinno sie ich tempic, a avatar jest proskinowski. Moim zdaniem etn avatar tez powinien byc zdjety. Nie jest on ani smieszny, ani nie przedstawia uzytkownika, ani armi jaka gra, tak wiec dodatkowo nie pasuje do kanonu avatarow.
ZDJAC GO !!!

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

JA swoim skromnym zdaniem też wtrącę trzy grosze..

Jestem przekonany, że tworząc ten temat Zyraf na pewno nie zrobił z siebie idioty, a ty Tomashu zgodnie ze swoimi słowami "stawiam 50zl, ze publicznie zrobisz z siebie idiote ;]" powinieneś byś biedniejszy o ową kwotę :wink:

Jak zobaczyłem pierwszy raz tego avatarka, to też nie przypadł mi do gustu, uważam, że są pewne granice dobrego smaku, nie wiem co autor chciał osiągnąć wystawiając taki avatar, na pewno chodziło mu o to żeby był śmieszny, ale sie grubo pomylił.

Ja śmieje się z różnych rzeczy, i co niektórym to też się nie podoba, ale ten kadr z serialu jest mało etyczny, chociaż zauważa się coraz więcej mało etycznych sytuacji w naszym świecie, chociażby program w Holandii: kto wygra przeszczepik, zawsze znajdą się osoby które będą broniły jednego poglądu i osoby które będą broniły drugiego.

Ja uważam, że akurat ten avatar jest niewłaściwy i pewne osoby mogą się czuć obrażone i się im nie dziwie, a poruszenie tego tematu na pewno nie robi z nikgo idioty.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

wafi pisze:A wogule to mnei wqza avatar truepunka, bo nienawidze skinow, uwazam ze powinno sie ich tempic, a avatar jest proskinowski. Moim zdaniem etn avatar tez powinien byc zdjety. Nie jest on ani smieszny, ani nie przedstawia uzytkownika, ani armi jaka gra, tak wiec dodatkowo nie pasuje do kanonu avatarow.
ZDJAC GO !!!
ja bym w ogole truepunka zabanowal - jesli on naprawde ma poziom notek nizszy od Christosa to zdecydowanie nie powinien miec prawa do wypowiadania sie publicznie !

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

wafi pisze: Moim zdaniem etn avatar tez powinien byc zdjety. Nie jest on ani smieszny, ani nie przedstawia uzytkownika, ani armi jaka gra, tak wiec dodatkowo nie pasuje do kanonu avatarow.
Według mnie avatary można podzielić na(to takie 3 podziały które przyszły mi najszybciej na myśl):

Dziękuje bardzo.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Christos pisze:Możesz mnie udupić. Już nie raz to robiliście.
To ja uprzejmie poproszę o choć jeden przykład sytuacji, kiedy Cię "udupiłem". Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć.

PS. Zyraf, Wafi pisał o awatarze TruePunka. Sarkastycznie skomentował chore kryteria dopuszczalności awatarów, które by spowodowało wywalenie 90% awatków z tego forum - także Wafiaka ;)
PS2. OK, nie zrobiłeś z siebie idioty. Sorry, dałem się sprowokować :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
k.a.r.p
Mudżahedin

Post autor: k.a.r.p »

Skavenblight pisze:O rany - a jak będę miała avka, gdzie Stephanie Forrester wpycha do basenu Sally Spectrę w "Modzie na sukces" to też będzie afera, bo prześladuję ludzi z nadwagą, i Fanatyk złoży na mnie oficjalną skargę?
Głupota nie jest zabroniona. Mnie się nie podoba takie coś, ale zakazywać nie należy.
Tu się zgadzam, nie należy zakazywać, tu chodzi o osobę która sobie wstawia taki avatar, to ta osoba powinna pomyśleć zanim coś takiego zrobi, pewne rzeczy są tylko powierzchownie śmieszne i trzeba tu znaleźć granice między czymś śmiesznym a dobrym smakiem.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Tomash pisze: PS2. OK, nie zrobiłeś z siebie idioty. Sorry, dałem się sprowokować :)
cenei sobie ludzi ktorzy potrafia sie przyznac do bledu. nawet w tak blahej sprawie

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

k.a.r.p pisze:...i trzeba tu znaleźć granice między czymś śmiesznym a dobrym smakiem.
Cały myk w tym, że ta granica leży w zupełnie innym miejscu w zależności od tego kogo o nią zapytasz. Ja na ten przykład mogę uznać coś za niezbyt śmieszne, ale żebym uznał, że przekroczyło to granicę dobrego smak to musiałbyś się mocno postarać. :)
A licky boom boom down!!!

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

A ja przyznam, że nie powinieneś usuwać tego avatara, bo jeżeli osobie która ma go w swojej "miniaturce" się podoba to już jej sprawa i świadczy to tylko o sposobie pojmowania pewnych rzeczy przez nią.

Ps. Kiedy mogę odebrać moje 50 zeta :wink: :lol: .

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

ja chce 15% od 50 zł, bo cie popralem zyraf, i tlum pobiegl za mim glosem.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Awatar jest z serialu KLAN. Jeżeli komuś się to nie podoba, proszę pisać na:

Telewizja Polska S.A.
ul. Jana Pawła Woronicza 17
00-999 Warszawa

Nie rozumiem problemu - jeżeli jutro zamieszczę jak dwaj homoseksualiści się całują z "M jak Miłość" to co, też na pal pójdę bo niesmaczne? Każdy ma inne gusta - i zostawmy to w tym miejscu.

To nie jest awatarek z papieżem i "hit the dove, win the ipod" - to jest zwykła scena z filmu...

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

b_sk pisze:
k.a.r.p pisze:...i trzeba tu znaleźć granice między czymś śmiesznym a dobrym smakiem.
Cały myk w tym, że ta granica leży w zupełnie innym miejscu w zależności od tego kogo o nią zapytasz. Ja na ten przykład mogę uznać coś za niezbyt śmieszne, ale żebym uznał, że przekroczyło to granicę dobrego smak to musiałbyś się mocno postarać. :)
o właśnie, jak dla mnie awatara b_ski przekroczył granicę dobrego smaku. bana mu! :lol:

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

scena z filmu ktora przedstawiala co innego i została obrobiona i wyglada jak cos zupelnie innego. wg. mnie przeslanie jest jasne- "bij downow" to tak jak moja sygnatura. w zeczywistoci skave pisała troche co innego a teraz wyglada jak co innego :P

Zablokowany