strzelanina w biurze PISu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Skiper
Mudżahedin

Re: strzelanina w biurze PISu

Post autor: Skiper »

Jasif pisze:Jak zajebiście, że spierdoliłem z tego chorego kraju :mrgreen:

też się cieszymy!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

DZIK pisze: zginął człowiek - zastrzelony z powodów politycznych
Czy to znaczy że ofiary np. terrorystów religijnych (katolickich, islamskich -- whatever) to ludzie zabici z powodów religijnych? I czy to oznacza, że Mahomet czy Jezus mają krew na rękach?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

jak to zwykle w świecie układów i szarych sieci bywa by dotrzeć do realnych mocodawców należy ustalić kto na skutek zbrodniczych knowań zyskał na rozlewie krwi... ano politycznie na Smoleńsku/a teraz na łódzkim przypadku najwięcej zyskał niejaki Jarosław Mściwy... :(

a tak naprawdę szkoda powierzchni forum na takie kretyńskie rozwarzania, ofierze należy się pamięć a sprawcy kara śmierci. psychole/terroryści/zbrodniarze będą zawsze i będą działać bez względu na to czy będą mieli za plecami ideologię czy nie. w całej sprawie najbardziej brzydzi mnie hienowate uprawianie polityki przez JK - jak zwykle po trupach do celu, byleby słupki rosły... bełt

EOT

Ż.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

AMEN
Obrazek
T

Zablokowany