Egzekutorzy!
Moderator: Yudokuno
Ja gram na 25
( http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=25831 na dole masz rospe ktora aktualnie gram)
Gra sie tym całkiem fajnie ale wymagajaco (trzeba pamietac o trzymaniu ich 12'' od kotła nie wpadaniu w byle co np. slavy itp. ale za to potrzafia sie splacic)

Gra sie tym całkiem fajnie ale wymagajaco (trzeba pamietac o trzymaniu ich 12'' od kotła nie wpadaniu w byle co np. slavy itp. ale za to potrzafia sie splacic)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
jak dla mnie imo bezsensu opcja. Jeżeli masz np.2x2lvl shadow (brzytwa) to WE są niesamowice przegiętą opcją i są tańsze ,a radzą sobie z większą różnorodnością przecwiników niż egzekutorzy (którzy z kotłem mogą coś ciekawego osiągnąć )
I believe in Honour.!
Wiesz w czym tkwi problem ???
Ze jak wszystkie ropiski opierajace sie na magi sa gorze od tych które sie na niej opierają bo jak wyrzucisz 2 pały na magie w kluzowym momecie to ci sie na wiele nie zdadza WE
A rospiska andrzeja jest o tyle dobra ze rzuca kluczowe czary na ifkach i to czyni rospe dobrą (nawet bardzo)
Po za tym nie grales więc ne opowiadaj głupot -.-

Ze jak wszystkie ropiski opierajace sie na magi sa gorze od tych które sie na niej opierają bo jak wyrzucisz 2 pały na magie w kluzowym momecie to ci sie na wiele nie zdadza WE
A rospiska andrzeja jest o tyle dobra ze rzuca kluczowe czary na ifkach i to czyni rospe dobrą (nawet bardzo)
Po za tym nie grales więc ne opowiadaj głupot -.-
Ostatnio zmieniony 24 paź 2010, o 16:29 przez Eltharion, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
jak rzucisz dwie pały na magię to jest względnie gitara! masz dwie kostki, rzucasz z nich PoD którego oponent nie zdispeluje (bo ma jedną kostkę) a następnie się rozpędzasz!
lipa to jest jak rzucisz dwie pały a oponent wychanneluje jeszcze 3:P.
Ja się ostatnio do witchek przekonałem, 14-18 z flaming atakami, kosztuje grosze a po abominacji robi ovverruna nawet bez brzytwy:D (no dobra miałem farta bo wklepałem jej 11 ran za szarże w bok tejże)
lipa to jest jak rzucisz dwie pały a oponent wychanneluje jeszcze 3:P.
Ja się ostatnio do witchek przekonałem, 14-18 z flaming atakami, kosztuje grosze a po abominacji robi ovverruna nawet bez brzytwy:D (no dobra miałem farta bo wklepałem jej 11 ran za szarże w bok tejże)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Za durze ryzyko, jeden strzał np. z Trebusza i mogą w większości pójść do piachu. Lepiej wystawić 25 + kocioł tak jak przedstawił to Eltharion, a mogą solidnie sieknąć wroga.Dzika Owca pisze:Co myślicie o takiej 35 lub 40tce egzekutorów FCG?
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Egzekutorzy mają dwuraki więc ASF i ASL się znoszą i biją normalnie po inicjatywie bez przerzutów. Przerzuty dostajesz w 1szej turze za hate. Gdyby nie mieli ASL, to owszem bijesz co turę z przerzutami, jeśli masz co najmniej równa inicjatywę jak przeciwnik.
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Kiedys dawno temu zasada byla taka, ze jesli jedna zasada jest z magicznego przedmiotu, a druga nie, to liczy sie ta z magicznego... czy w obecnej edycji juz tak nie jest?Królik pisze:Egzekutorzy mają dwuraki więc ASF i ASL się znoszą i biją normalnie po inicjatywie bez przerzutów. Przerzuty dostajesz w 1szej turze za hate. Gdyby nie mieli ASL, to owszem bijesz co turę z przerzutami, jeśli masz co najmniej równa inicjatywę jak przeciwnik.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- Infernal Puppet
- Masakrator
Od co najmniej paru miesięcy już nie
. RB ładnie wyjaśnia jak działa ASF + ASL ( z drobnym wyjątkiem HE ).

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Az tak? czyli, ze juz w 6tej to zmienili? ... szczerze mowiac w 6ta nigdy nie gralem, od razu w 7ma po piatej...Jankiel pisze: Od parunastu lat. Tak było w 5 edycji
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”