Podstawki
Moderator: Ziemko
tekture tez sie da zmasakrowac ];-> ja cos o tym wiem ale z gsu bedzie lepiej wygladac
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Dawidzie, pytałeś o tę lawę - elegancka wychodzi na gipsie wyciskanym z takiego rożka do bitej śmietany. Malowanie to już dowolnie.
Tak, ja wiem, ze spoznilem sie rok z odpowiedzia i jest jak czerstwe buleczki.. Ale a noz a widelec sie moze komus przyda, o.
Tak, ja wiem, ze spoznilem sie rok z odpowiedzia i jest jak czerstwe buleczki.. Ale a noz a widelec sie moze komus przyda, o.
"The lunatic is in my head
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
The lunatic is in my head
You raise the blade, you make the change
You re-arrange me ’till I’m sane
You lock the door
And throw away the key
There’s someone in my head but it’s not me."
Pink Floyd - Brain damage
Moich TG będę chciał postawić na poniższych podstawkach (jeszcze co prawda nie skończone, ale chyba widać o co chodzi).
spoko podstawki i również sądzę, że czarne brzegi będą tu bardzo pasować...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
-
- Chuck Norris
Ja jestem szczurzym graczem, ale że umiejscowiłem swoją armię w lustrii to trochę ich zrobiłem
Kafelki sam robię s kawałków cegły, korka, albo lepię. A ziemi to zrobiłem sobie mieszankę:
piasek
ziemia do kwiatów
dużo przypraw
trochę małych kamyczków
troche malutkich kawałków kory
i innego badziewia
Sprawdza się bardzo dobrze( zwłaszcza jak dacie mało piasku )
Kafelki sam robię s kawałków cegły, korka, albo lepię. A ziemi to zrobiłem sobie mieszankę:
piasek
ziemia do kwiatów
dużo przypraw
trochę małych kamyczków
troche malutkich kawałków kory
i innego badziewia
Sprawdza się bardzo dobrze( zwłaszcza jak dacie mało piasku )
wie ktoś jak osiągnąc kolor podstawek takich jak te :
http://allegro.pl/item827815667_super_l ... kazja.html
http://allegro.pl/item827815667_super_l ... kazja.html
Znalazłem nieużywany zeszyt, który miał plastikową okładkę o grubości tak ~0,5mm-1mm. Pociąłem na różnej wielkości drobne kawałki i zrobiłem z tego "płyty świątynne" a potem posypałem je miejscami zwykłym piaskiem z podwórka i tyle. Teraz próbuje zrobić podstawki z jakiejś masy modelarskiej, która twardnieje po podgrzaniu w piekarniku. Podobno można fajne efekty uzyskać z czegoś takiego.
Dobry sposób i dzięki.Perturabo pisze:Znalazłem nieużywany zeszyt, który miał plastikową okładkę o grubości tak ~0,5mm-1mm. Pociąłem na różnej wielkości drobne kawałki i zrobiłem z tego "płyty świątynne" a potem posypałem je miejscami
zwykłym piaskiem z podwórka i tyle.
Jeśli chodzi o to to próbowałeś modeliny? Można ją też wygotować w wodzie. Mój kumpel robił z niej figsy chaośników i, nie powiem, wyszły mu całkiem nieźlePerturabo pisze:Teraz próbuje zrobić podstawki z jakiejś masy modelarskiej, która twardnieje po podgrzaniu w piekarniku. Podobno można fajne efekty uzyskać z czegoś takiego.