Crom the conquerer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Crom the conquerer
Ostatnia praca. bardzo fajnie się go malowało, nie wyszedł co prawda tak, jak to sobie wymyśliłem, ale jest blisko:) Nie mogłem zrobić mu dobrych zdjęć, nie wiem czemu, ale mój aparat chyba nie mógł sobie poradzić z kontrastem ciemna zbroja-lawa i kolory wyszły trochę zbyt nasycone. Enyłej, oto figurka:
Możecie zagłosować na tę figurkę na Coolmini, klikając na obrazek:)
pzd
Możecie zagłosować na tę figurkę na Coolmini, klikając na obrazek:)
pzd
wyszlo super naprawde chyba najlepsza twoja praca. odezwij sie do mnie na gadu bo stracielm twoj nr.
i kadruj obrazki!!
i kadruj obrazki!!
Fajny jest To tak ogólnie... A bardziej szczegółowo wychodzi mi to mniej więcej tak:
- bardzo, ale to bardzo podoba mi się schemat kolorystyczny - prosty, minimalistyczny, chaosowy - super
- fajna lawa z korkiem... Lepszy byłby jakiś kamień niż znowu naleśnik Ale mimo to fajnie się komponuje i fajowo wygląda
- brzegi brązowe??? Why? Czarne IMHO wyglądałyby lepiej - szczególnie że model utrzymany jest w czerni
- fajowy złoty NMM
- zbroja wg mnie za mało powyciągana... Osobiście bardziej bym krawędzie powyciągał bo, przynajmniej na fotce, wygląda jak ino czarny i tyle...
- poświata od lawy nie wyszła tak dobrze... Na płaszczu wg mnie powinien być jeszcze żółty nie tylko czerwień, tj śilniejsza poświata
- futerko bardzo fajne
Ogólnie praca mi się podoba. Owszem parę rzeczy, jak napisałem, bym zmienił, ale do czegoś ktoś się zawsze dopieprzy więc luzik
Pozdro
- bardzo, ale to bardzo podoba mi się schemat kolorystyczny - prosty, minimalistyczny, chaosowy - super
- fajna lawa z korkiem... Lepszy byłby jakiś kamień niż znowu naleśnik Ale mimo to fajnie się komponuje i fajowo wygląda
- brzegi brązowe??? Why? Czarne IMHO wyglądałyby lepiej - szczególnie że model utrzymany jest w czerni
- fajowy złoty NMM
- zbroja wg mnie za mało powyciągana... Osobiście bardziej bym krawędzie powyciągał bo, przynajmniej na fotce, wygląda jak ino czarny i tyle...
- poświata od lawy nie wyszła tak dobrze... Na płaszczu wg mnie powinien być jeszcze żółty nie tylko czerwień, tj śilniejsza poświata
- futerko bardzo fajne
Ogólnie praca mi się podoba. Owszem parę rzeczy, jak napisałem, bym zmienił, ale do czegoś ktoś się zawsze dopieprzy więc luzik
Pozdro
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Figs naprawde bardzo ,bardzo fajny ,a teraz konkretnie :
-Lawa IMHO super .
-Plaszczyk tez bardzo fajny (moze troche przyciemny ale i tak git )
-Poswiata od lawy (podobnie jak Ryu uwazam ,ze np: na plaszczu powinno sie dodac jeszcze troche zoltego ) .Poza tym naprawde fajnie
-Zbroja wyszla okej (nie lubie czarny ale ta prezentuje sie bardzo fajnie ) jedynie mogles minimalnie krawedzie pociagnac .....
-NMM normalnie mi sie podoba (z checia dowiem sie jakich kolorow uzyles )
-Nie podobaja mi sie natomiast czaszki na tarczy (jakies takie za zolte )
p.s-boki podstawki pomaluj na czarno (lepiej bedzie pasowac do mrocznego figsa )
-Lawa IMHO super .
-Plaszczyk tez bardzo fajny (moze troche przyciemny ale i tak git )
-Poswiata od lawy (podobnie jak Ryu uwazam ,ze np: na plaszczu powinno sie dodac jeszcze troche zoltego ) .Poza tym naprawde fajnie
-Zbroja wyszla okej (nie lubie czarny ale ta prezentuje sie bardzo fajnie ) jedynie mogles minimalnie krawedzie pociagnac .....
-NMM normalnie mi sie podoba (z checia dowiem sie jakich kolorow uzyles )
-Nie podobaja mi sie natomiast czaszki na tarczy (jakies takie za zolte )
p.s-boki podstawki pomaluj na czarno (lepiej bedzie pasowac do mrocznego figsa )
Zarąbiście ci ten chaosiarz wyszedł. Ta lawa i światło od niej padające na tego typa jest genialne. Szacun i powodzenia przy kolejnych pracach.
Przede wszystkim - dzięki wszystkim za komentarze i rady, doceniam i uwzględnie w przyszłości
Co do podstawki - była czarna, ale przemalwoałem boki na brązowy, bo jakoś mi się tak bardziej komponowało... Nie wiem właściwie dlaczego Czarny zostaje.
pzd
Co do podstawki - była czarna, ale przemalwoałem boki na brązowy, bo jakoś mi się tak bardziej komponowało... Nie wiem właściwie dlaczego Czarny zostaje.
Złoty nmm właściwie tak jak w tutorialu wujka Hasha z tą różnicą, że w momencie, w którym kolorki mi się nie zlewały washowałem wszystko bardzo (Bardzo) rozwodnionym Chestnut Inkiem. Całkiem daje radę. Zbroja natomiast, to czarny, Codex Grey i Ice Blue. Też washowane Chestnutem. Generalnie sporo mieszania farb było przy tej figurceszczurek pisze:NMM normalnie mi sie podoba (z checia dowiem sie jakich kolorow uzyles
pzd