Poważna dyskusja na forum netowym ? Prooooszę cię, ile ty masz lat ? Ogarnij się...CzarnY pisze:to jest powazna dyskusja, czy wylewanie zali? K***a, gdzie jest moderacja?
Kościół , religia , wiara
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół , religia , wiara
Yyy, co to ma wprost wspólnego z KK czy religią?Varinastari pisze:Szkoda tylko, iż za raptem 10 dni okaże się, iż jakoś ta "gnojona" mniejszość wypełźnie na ulice i po skanduje sobie 'heil-hitlerki" na ulicach Warszawy.
Nie, bo z Waszej.Varinastari pisze:Akurat wylewanie żali widać bardziej z waszej strony, moi drodzy fani kk.
Schodzę na Wasz level dyskusji, skoro Grolshek zachęca.
-
- Masakrator
Akurat "poważna dyskusja" jest raczej rozumiana przez nich jako uznanie niewzruszalnej wyższości ich argumentów okraszanych pejoratywami skierowanymi ku bliżej nieokreślonemu przeciwnikowi ideologicznemu( vide PO, Media etc etc.).
Dlatego jest to podwójnie śmieszne
Nie tylko nie mają racji, to jeszcze muszą wynajdywać wroga, by wyargumentować racje swe.
Ja( i wielu innych o poglądach bliskich moim) wroga szukać nie muszą.
"Pozdro poćwiczcie".
Jeśli nadal nie rozumiesz związku, jest mi wielce przykro.
Głupiego robota.
Dlatego jest to podwójnie śmieszne
Nie tylko nie mają racji, to jeszcze muszą wynajdywać wroga, by wyargumentować racje swe.
Ja( i wielu innych o poglądach bliskich moim) wroga szukać nie muszą.
"Pozdro poćwiczcie".
A słyszałeś w Naszym Kochanym Kraju o "lewaku-katoliku"? Ja nie.Szkoda tylko, iż za raptem 10 dni okaże się, iż jakoś ta "gnojona" mniejszość wypełźnie na ulice i po skanduje sobie 'heil-hitlerki" na ulicach Warszawy.
Ha! Zatem dochodzi do liczenia częstotliwości "flame'u" po każdej ze stron?Akurat wylewanie żali widać bardziej z waszej strony, moi drodzy fani kk.
Nie, bo z Waszej.
Głupiego robota.
Nie rozumiem. Wytłumacz mi proszę, dlaczego każdy katolik w Twojej opinii musi być faszystą ,a każdy narodowiec katolikiem.A słyszałeś w Naszym Kochanym Kraju o "lewaku-katoliku"? Ja nie.
"Tak, ale to Pan zaczął." Ja się tylko dostosowałem do poziomu dyskusji.Ha! Zatem dochodzi do liczenia częstotliwości "flame'u" po każdej ze stron?Akurat wylewanie żali widać bardziej z waszej strony, moi drodzy fani kk.
Nie, bo z Waszej.
Głupiego robota.
Dzik, ujmę to delikatnie: gdyby to był mój prywatny blog, już byś dawno musiał poszukać innego miejsca do pisania za swój randroidyzm.
Radiem Maryja i katoprawicą straszą nie tylko media. Ja też straszę innych, bo byłem na Krakowskim pod krzyżem niejednokrotnie i autentycznie mnie przeraziło, że są tacy ludzie oraz że popierający ich głośno politycy jeszcze niedawno rządzili Polską. To jest bardziej niż alarmujące, to oznacza że o ile gospodarczo nadganiamy, o tyle memetycznie i cywilizacyjnie dalej nam do Europy niż to się jeszcze niedawno mogło wydawać.
Radiem Maryja i katoprawicą straszą nie tylko media. Ja też straszę innych, bo byłem na Krakowskim pod krzyżem niejednokrotnie i autentycznie mnie przeraziło, że są tacy ludzie oraz że popierający ich głośno politycy jeszcze niedawno rządzili Polską. To jest bardziej niż alarmujące, to oznacza że o ile gospodarczo nadganiamy, o tyle memetycznie i cywilizacyjnie dalej nam do Europy niż to się jeszcze niedawno mogło wydawać.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja za poważną dyskusje uważam taką w której nie przerzucamy się stereotypami typu pawicowiec , katolik = faszysta, tylko używamy argumentów. Jeśli ktoś zaczyna jechać po stereotypach to znaczy właśnie, że tych argumentów mu brakuje, więc ich sam poćwiczy zanim się wypowie.Varinastari pisze:Akurat "poważna dyskusja" jest raczej rozumiana przez nich jako uznanie niewzruszalnej wyższości ich argumentów okraszanych pejoratywami skierowanymi ku bliżej nieokreślonemu przeciwnikowi ideologicznemu( vide PO, Media etc etc.).
PS. Dyskusja zaczyna zchodzić na polityke, a tematów politycznych jest już chyba dwa. Widać, że dyskusja o religi się wyczerpuje.
Mnie jakoś nie przeraża, bardziej boje się dziury budżetowej, niż obrońców Krzyża i Rydzyka. A to, że odstajemy od zlaicyzowanej i wyplutej z wartości Europy też jakoś mi nie przeszkadza.Tomash pisze:Dzik, ujmę to delikatnie: gdyby to był mój prywatny blog, już byś dawno musiał poszukać innego miejsca do pisania za swój randroidyzm.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."