Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie
Tak jak Skavenblight mówi - nie ma chętnych, nie ma konkursu.
Jeżeli chcecie robić konkurs na makietki, proszę bardzo. Jeżeli będą...3 WIPy do października, machnę konkurs na październik. Temat? Po prostu mała makietka - może być lasek, jeziorko/bajorko, murek - cokolwiek.
Jeżeli chcecie robić konkurs na makietki, proszę bardzo. Jeżeli będą...3 WIPy do października, machnę konkurs na październik. Temat? Po prostu mała makietka - może być lasek, jeziorko/bajorko, murek - cokolwiek.
Nie ma konkursu, to tym bardziej chętnych nie będzie. Organizacja konkursu tak dużo kosztuje?Fanatyk pisze:Tak jak Skavenblight mówi - nie ma chętnych, nie ma konkursu.
Ja może rara zrobić bym nie zdążył, ale przedłużyć termin innym do końca września np? Żeby coś było, a nie odpoczynek. Po czym ta przerwa? Po wakacjach?
Jak ktoś jest chętny na przedłużanie, proszę bardzo, niech się zgłosi. Nie ma zainteresowania - to nie ma konkursu.Pieta pisze:Nie ma konkursu, to tym bardziej chętnych nie będzie. Organizacja konkursu tak dużo kosztuje?
Ja może rara zrobić bym nie zdążył, ale przedłużyć termin innym do końca września np? Żeby coś było, a nie odpoczynek. Po czym ta przerwa? Po wakacjach?
Jeżeli pojawi się min. 3 chętnych na przedłużenie konkursu (i wystawią prace) to proszę bardzo.
Konkurs wstrzymany, chyba przejadla sie troche formula, jak znajda sie chetnie to mozemy wznowic.
Ja chciałem trebka wystawić na zeszlym, ale dmp wymusiło 3kolorowanie armii i nie poszło...
Teraz zabrałem się za bsb i myslalem ze na pmothm wrzesien-paź się załapie.. (planowałem nawet na kohortex skonczyc) Na kolejne pmoth chcialem robić albo lance Realmów( ze starych questów - wszystkie modele oprocz jednego juz mam) albo łuczników zajebiśtych metalowych. Na kolejne pmothm chcialem pegazy gralowe strzelic
Tak więc ja jestem chętny i zapowiadam swoj udział w najbliższych edycjach.
Teraz zabrałem się za bsb i myslalem ze na pmothm wrzesien-paź się załapie.. (planowałem nawet na kohortex skonczyc) Na kolejne pmoth chcialem robić albo lance Realmów( ze starych questów - wszystkie modele oprocz jednego juz mam) albo łuczników zajebiśtych metalowych. Na kolejne pmothm chcialem pegazy gralowe strzelic
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
czyli ze zamierzasz trzymac sie pierwotnie przyjetego planu...Jagal pisze:Teraz zabrałem się za bsb i myslalem ze na pmothm wrzesien-paź się załapie.. (planowałem nawet na kohortex skonczyc) Na kolejne pmoth chcialem robić albo lance Realmów( ze starych questów - wszystkie modele oprocz jednego juz mam) albo łuczników zajebiśtych metalowych. Na kolejne pmothm chcialem pegazy gralowe strzelic
jak sie uda to ja sobie pomaluje kowala wiec bylo by nas juz 2 z herosami na wrzesien/pazdziernik...
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Jest planowane jakieś wznowienie czy coś?
Dajcie 2 miesieczne terminy i ludzkie tematy tzn. COKOLWIEK DO SWOJEJ ARMII (a juz forumowicze zdecyduja czy lepszy jest duzy oddzial pomalowany na TT czy pro pomalowany hero na kuniku z freehandem na szmacie ) i bedzie git
edit:
Wiecej swobody mniej zamordyzmu
edit:
Wiecej swobody mniej zamordyzmu
Ostatnio zmieniony 5 lis 2010, o 01:17 przez szczurek, łącznie zmieniany 2 razy.
- mortimerto
- "Nie jestem powergamerem"
Mi pasuje jak najbardziej
Jak już było proponuje temat elementu terenu
Np.
Ruiny czegoś tam
Domek
Pare płotków
Lasek
Wzgórze
iitp...
Oczywiście wystartuje w tym konkursie
Jak napisał szczurek dowolność mi też pasuje, tylko terminy jednak co miesiąc, żebym mógł częściej konkurować
Jak już było proponuje temat elementu terenu
Np.
Ruiny czegoś tam
Domek
Pare płotków
Lasek
Wzgórze
iitp...
Oczywiście wystartuje w tym konkursie
Jak napisał szczurek dowolność mi też pasuje, tylko terminy jednak co miesiąc, żebym mógł częściej konkurować
Battlowe ciasto: k3 szklanek mąki, d6 jajek, klocek masła i na 4+ szklanka mleka. Zabełtac, zamieszać, włożyć do piekarnika na 4 tury, wyjąć, powąchać i pokłócić się, że jajek powinno być d6+2 bo ciacho nie wyszło...
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Ja też jestem za tym żeby było co miesiąc ;p ale na pierwszy termin wolałbym figurkę jakąś jednak... ale coś ogólnego typu core/ lord/ coś innego
i jeszcze jedno pytanie. Figurka musi być zaczęta po podaniu tematu tak? nie można dać jakiejś sprzed miesiąca np.?
Proponuje dać coś już na 30.11 najlepiej nie makiety
i jeszcze jedno pytanie. Figurka musi być zaczęta po podaniu tematu tak? nie można dać jakiejś sprzed miesiąca np.?
Proponuje dać coś już na 30.11 najlepiej nie makiety
To chyba z lusterkiem będziesz konkurował u mnie pomalowanie oddziału to 2 miechy - przecież nie wrzucę 30 GG pomalowanych w podstawowe kolory.mortimerto pisze: Jak napisał szczurek dowolność mi też pasuje, tylko terminy jednak co miesiąc, żebym mógł częściej konkurować
Dowolna tematyka jest naprawdę dobrym pomysłem i minimum co dwa miesiące!
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
IMO terminy co 2 miesiace, w miesiac to mozna polozyc pierwsze warstwy rozjasnien i zrobic podstawki
Tematyki dowolnej wolałbym uniknąć. Lepiej hero/core/specjal/rare
Tematyki dowolnej wolałbym uniknąć. Lepiej hero/core/specjal/rare
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
a najlepiej nie core żeby ktoś pół roku nie malował ;p
Bez ironi prosze. Zauwaz, ze czasami wolniejszy 'tryb' malowania wynika z braku czasu a takze z poziomu na jaki chce sie pomalowac. Nie popaćkam armii na 3 kolory + 2 warstwy tylko chce miec oddziały na TT +, a to róznica jestbelaras pisze:a najlepiej nie core żeby ktoś pół roku nie malował ;p
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
spoko ja też maluję strasznie długo, góra 3 fig na miesiąc, bo każdego cora staram się malować tak jakby był bohaterem. Wyglądają przez to b. fajnie imo, ale trwa to baaaardzo długo Dlatego też wolałbym uniknąć jakiejś coreowej masówki...
PS. Sorry za spam, ale mógłby ktoś odpowiedzieć? Zależy mi bardzo
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 16#p650616
EDIT:
To może hero/lord na 30.11? Co o tym myślicie?
PS. Sorry za spam, ale mógłby ktoś odpowiedzieć? Zależy mi bardzo
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 16#p650616
EDIT:
To może hero/lord na 30.11? Co o tym myślicie?
wystarczy zniesc zapis ze musi byc minimalny wystawialny ... W takim ukladzie mozna spokojnie sobie dopracowa 3-4 GS ,a ktos inny smignie w tym czasie 20 gobosow