a co dopiero potem, pewnie jeszcze gorzej bedzie!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Na początek dziękiSkavenblight pisze:No to idź osiemnastki rwać. Młodsze są niedoświadczone
Najlepszego
A po co dostawac w ryj jak mozna kulturalnieSkavenblight pisze:Rwij, chłopie, rwij! Czasem dla pewnych przeżyć warto dostać w ryj!Scream pisze:Mam swoją upatrzoną. Jest mądra, piękna, zgrabna i powabna.Ale nie mam czasu ani odwagi rwac ;D
W moim wieku będziesz już wolał młodsze. Ale w Twoim... popieram wybór! Wszystkiego najlepszego Stary!Ja lubie starsze dziewczyny
Skąd ja to znam! Czy wiecie, że Skavenblight poderwałem na wydłubane oko i skórzaną opaskę?Czasem dla pewnych przeżyć warto dostać w ryj! Very Happy
Lunn, a skąd Ty o tym wiesz?U mnie w szkole jest taka, co dziewictwo straciła w wieku lat dwunastu
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
DziękiKapitan Hak pisze:
W moim wieku będziesz już wolał młodsze. Ale w Twoim... popieram wybór! Wszystkiego najlepszego Stary!
Zapomniałaś wspomnieć o urwanej łapie! Na szczęście NFZ zrefundował mi tytanowy HAK!To było podbite oko, zielony sweter i etykietki od tanich win!
Flaszka rumu na dobranoc!Ja się już żegnam, dziś jestem wyjątkowo zmęczony Rolling Eyes
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
O fak...t!Kapitan Hak pisze:Zapomniałaś wspomnieć o urwanej łapie! Na szczęście NFZ zrefundował mi tytanowy HAK!To było podbite oko, zielony sweter i etykietki od tanich win!