Dziś pierwszy dzień po moich urodzinach :P!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Na początek dzięki . Co do osiemnastek .. Eh.. Nie spieszy mi sie do rwania Mam zamiar po urodzinach zakupic Szczurki i zanim je wszystkie przygotuje, skonwertuje i pomaluje to troche zajmie . Ale jak jestes chętna to piszSkavenblight pisze:No to idź osiemnastki rwać. Młodsze są niedoświadczone
Najlepszego
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oj biedactwo.
To teraz tylko leczenie 'kompleksu Edypa' u chlopakow w wieku Scream Ci zostalo..
To teraz tylko leczenie 'kompleksu Edypa' u chlopakow w wieku Scream Ci zostalo..
Ee... Ja lubie starsze dziewczyny ale bez przesady ...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mam swoją upatrzoną. Jest mądra, piękna, zgrabna i powabna. Ale nie mam czasu ani odwagi rwac ;D
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Standardowo odpisalbym ze kazda jest taka przy odpowiedniej ilosci alkoholu..
..ale.. ostatnio na 18 kolegi z klasy bylem. I po raz pierwszy w zyciu zdazylo mi sie spotkac niewiasty, ktore po 1.5 litra wodki wciaz byly brzydkie.
Na rany Chrystusa, uwierzy ktos? I w koncu majac do wyboru zostac z nimi, albo ruszyc w nieznane - ruszylem sobie kolo 3 w nocy w nieznane (a raczej w znane lokalne slumsy) wyspiewujac hymny pochwalne nt awansu zaglebia do ekstraklasy.
Moral z tego taki: jak spotkasz niewiaste co na trzezwo jest zgarbna i powabna, to nie daj uciec, bo takie rzadko sie trafiaja!
..ale.. ostatnio na 18 kolegi z klasy bylem. I po raz pierwszy w zyciu zdazylo mi sie spotkac niewiasty, ktore po 1.5 litra wodki wciaz byly brzydkie.
Na rany Chrystusa, uwierzy ktos? I w koncu majac do wyboru zostac z nimi, albo ruszyc w nieznane - ruszylem sobie kolo 3 w nocy w nieznane (a raczej w znane lokalne slumsy) wyspiewujac hymny pochwalne nt awansu zaglebia do ekstraklasy.
Moral z tego taki: jak spotkasz niewiaste co na trzezwo jest zgarbna i powabna, to nie daj uciec, bo takie rzadko sie trafiaja!
A po co dostawac w ryj jak mozna kulturalnie Nie mam pomysłu .Skavenblight pisze:Rwij, chłopie, rwij! Czasem dla pewnych przeżyć warto dostać w ryj!Scream pisze:Mam swoją upatrzoną. Jest mądra, piękna, zgrabna i powabna. Ale nie mam czasu ani odwagi rwac ;D
@TP
W mojej klasie 4/5 to właśnie takie "niewiasty"
@TP i jego zagłębie
9 czerwca Ruch awansuje ;p "nasi" xD
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
W moim wieku będziesz już wolał młodsze. Ale w Twoim... popieram wybór! Wszystkiego najlepszego Stary!Ja lubie starsze dziewczyny
Skąd ja to znam! Czy wiecie, że Skavenblight poderwałem na wydłubane oko i skórzaną opaskę?Czasem dla pewnych przeżyć warto dostać w ryj! Very Happy
Lunn, a skąd Ty o tym wiesz?U mnie w szkole jest taka, co dziewictwo straciła w wieku lat dwunastu
P.S. Doszedłem już do servitutes! Ale nie mogłem wytrzymać i wróciłem na forum!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
DziękiKapitan Hak pisze:
W moim wieku będziesz już wolał młodsze. Ale w Twoim... popieram wybór! Wszystkiego najlepszego Stary!
Oj tylko nie stary Bo jeszcze zaczną mi na "pan" mówic
Ja się już żegnam, dziś jestem wyjątkowo zmęczony
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Zapomniałaś wspomnieć o urwanej łapie! Na szczęście NFZ zrefundował mi tytanowy HAK!To było podbite oko, zielony sweter i etykietki od tanich win!
Flaszka rumu na dobranoc!Ja się już żegnam, dziś jestem wyjątkowo zmęczony Rolling Eyes
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O fak...t!Kapitan Hak pisze:Zapomniałaś wspomnieć o urwanej łapie! Na szczęście NFZ zrefundował mi tytanowy HAK!To było podbite oko, zielony sweter i etykietki od tanich win!
Krótko mówiąc należałeś do którejś grupy inwalidzkiej i w dodatku miałeś długie włosy i byłeś gołowąsem!
:*
i taki fajny temat na aktualnosci stracil..
nie smutno?
nie smutno?