Avatars of War - plastikowe regimenty!
Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!
Model nieco poniżej tego, czego bym się spodziewał po AoW. System składania i samo spasowanie elementów trochę kuleje - za to cena całkiem porządku - ~100zł za 20-24 tych modeli do mnie przemawia niż boxy GW
Stosunek cena-jakość rzeczywiście w porządku. Dobrze, że jest jakaś alternatywa.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
całkiem fajne figsy.
do tego plastikowe, czyli łatwe w konwertowaniu
do tego plastikowe, czyli łatwe w konwertowaniu
O ile Don_Silvarro lubi sobie czasem ponarzekać bez wyraźnego powodu to w tym przypadku ma sporą rację, figsy trochę zawodzą .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Oj jakie to polskie.
Dostajecie plastikowych slayer'ów za 100zł którzy są w dodatku zajebiści ale...
"Co za gówniane modele trzeba szpary zaklejać GS'em!"
"Widziałeś jakie mają gówniane pasy!"
"Totalne dno!"
Ludzie ogarnijcie się w końcu!
"Totalne dno!"
- Tiger Brown
- Kradziej
W restauracji siedzą dwie damy i rozglądają się z wyraźnym niesmakiem na twarzy.
- Jakie niedobre jedzenie.
- Tak, i jakie małe porcje.
- Jakie niedobre jedzenie.
- Tak, i jakie małe porcje.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
b. przyjemnie ze 20 figsów TAKIEJ jakości kosztuje śmieszne 100 zł A bałem się że nie będę miał slayerów w Armii
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Aha.eliah91 pisze:Oj jakie to polskie.
"Totalne dno!"
Czyli mam być ekstatycznie wniebowzięty, że w całej swojej łaskawości boscy pracownicy Avatars of War zrobili nową lalkę. W końcu to dar niebios od samego Wszechmogącego i nie można go w żaden sposób krytykować.
Luz, zapamiętam.
Dokładnie tak być powinno.Don_Silvarro pisze:Aha.
Czyli mam być ekstatycznie wniebowzięty, że w całej swojej łaskawości boscy pracownicy Avatars of War zrobili nową lalkę. W końcu to dar niebios od samego Wszechmogącego i nie można go w żaden sposób krytykować.
W kategorii cena/jakość Slayerzy są bardzo fajni, ale robienie pod siebie ze szczęścia i negowanie oczywistych wad w rzeźbie i sposobie dzielenia figurek to skrajna głupota. Przez takie podejście graczy psują się wydawcy figurek.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Zastanawia mnie w jaki sposób po paru fotkach greena już wiadomo, że to będą odlewy wysokiej jakości
Ja po prostu po ich twarzach wiem, że będzie to odlew wysokiej jakości Don_Silvarro, dziwi mnie też twój entuzjazm co do figurek Mantica przy równoczesnym torpedowaniu i biadoleniu nad tymi od AoW. Mantic jest spoko, ale nie są to odlewy 1szej klasy (imho są o dekadę za GW) natomiast AoW robi Slayerów, którzy moim zdaniem (już na tak wczesnym etapie pracy) nie tylko są tańszymi ale brzydszymi odpowiednikami modeli GW (jak Mantic), ale biją te od GW na głowę!Don_Silvarro pisze:Zastanawia mnie w jaki sposób po paru fotkach greena już wiadomo, że to będą odlewy wysokiej jakości
O ile zgodze sie z tym że Dwarfy Mantica nie są najpiękniejsze to ich wygląd jest dużo lepszy niz zwykłasy od GW. Ale na pewno nie zgodze sie z tym ze plastiki AoW gorsze niz Slayersi od GW W wydaniu Genialnego Wydawcy są pokazani wrecz komicznie IMO
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Tiger Brown
- Kradziej
Tytuł: Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!
To ten witch hunter będzie plastikowy?
To ten witch hunter będzie plastikowy?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Kurde za dużo krzyży ,ja sobie trochę inaczej wyobrażam WH ,ale nawet ładny. Teraz moje pytanie:
Jakich regimentów można się spodziewać w przyszłości?
Jakich regimentów można się spodziewać w przyszłości?
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"