Rafały, intrygi i zwierzenia intymne
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A nie mówiłem, żeby zrobić temat do spamowania. Teraz sam się stworzył. Natura nie znosi prózni.
Więc niech już tak będzie, że jak ktoś chce pisać bzdury, przyznawać się do chęci bycia rastamanem, pociągu do młodch chłopców, czy jedzenie hot dogów to niech robi to tutaj, a ja raz na pewien czas jak mnie najdzie taka ochota po prostu wszystko wywalę, żeby bazy danych nie zapychało. (Oczywiście wcześniej zrobię print screen-y wszelkiego kompromitującego materiału )
Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
Więc niech już tak będzie, że jak ktoś chce pisać bzdury, przyznawać się do chęci bycia rastamanem, pociągu do młodch chłopców, czy jedzenie hot dogów to niech robi to tutaj, a ja raz na pewien czas jak mnie najdzie taka ochota po prostu wszystko wywalę, żeby bazy danych nie zapychało. (Oczywiście wcześniej zrobię print screen-y wszelkiego kompromitującego materiału )
Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
A licky boom boom down!!!
ja też tak myślęb_sk pisze:A nie mówiłem, żeby zrobić temat do spamowania. Teraz sam się stworzył. Natura nie znosi prózni.
P.S. To już ostatni raz
watpie zebys znal... anime bylo mocno przecietne... cat girl nuku nukukhain pisze:btw. Shino z jakiego Anime jest ten awatar?? kojarze kreske ale nie dam glowy
ale mechaniczna pralka zaglady daje rade
(z anime sa o wiele ciekawsze i ambitniejsze tytuly )
Czy za korzystanie w jednym zdaniu za słowa "anime" i jakiejkolwiek formy słowa "ambitne" nie grozi przypadkiem grom z jasnego nieba?Shino pisze:(z anime sa o wiele ciekawsze i ambitniejsze tytuly )
Wypraszam sobie, jako stary perwersyjny dziad widziałem przynajmniej kilka hentai'ów.
A tak na poważnie to coś tam widziałem i wiem, że nie wszystko ma poziom Dragonballa, czy Czarodziejek z Księżyca, ale cały czas nie potrafię się przemóc i nazwać kreskówki z dziewczynkami o wielkich oczach ambitnymi. Tak samo jak i zresztą otaczający WFB fluff ambitny nie jest, a wręcz przeciwnie, momentami bliżej mu do straszliwej grafomanii.
Co wcale nie przekreśla, ani WFB ani anime, bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
A tak na poważnie to coś tam widziałem i wiem, że nie wszystko ma poziom Dragonballa, czy Czarodziejek z Księżyca, ale cały czas nie potrafię się przemóc i nazwać kreskówki z dziewczynkami o wielkich oczach ambitnymi. Tak samo jak i zresztą otaczający WFB fluff ambitny nie jest, a wręcz przeciwnie, momentami bliżej mu do straszliwej grafomanii.
Co wcale nie przekreśla, ani WFB ani anime, bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
jak smiesz obrazac dragonballa!! to jest boska bajka!! a najlepsze sa te walki przez 10odcinkow
Żeby tylko 10. Całkiem fajnie się to ogląda, mimo że jest niezmiernie głupie.
nie zmienia to faktu ,ze znam minimum 2 tytuly ktore z pewnoscia mozna uznac za ambitneb_sk pisze:bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
a jako ciekawsze anime na poczatek polecam cowboy bebop moze najwyzszych lotow nie jest ale na prawde milo sie oglada
Nalejcie mu wódki!b_sk pisze:Wypraszam sobie, jako stary perwersyjny dziad widziałem przynajmniej kilka hentai'ów.
Mam tylko nadzieję, że nie tych z tentaclami i innymi niezrozumiałymi dla normalnego białego człowieka zboczeniami
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
DZIWNYM NIE JEST!!!! :OOOOOOO Danke za infoLunn pisze:Wyszedł dziesiąty numer Wilqa!
Nareszcie!
Pół roku spóźnienia, ale jest
Jutro lecę kupić
@Shino: z daleka wygladalo jak takie anime (qfa nie pamietam tytulu dawno to widzialem i mocno schizowe bylo) o kolesiu z telewizorem zamiast glowy i panna z kolorowa twarza, pozniej mieli dzidziusia!!!
Czy "Vampire hunter D" i "Ghost in the shell" to anime? Jeśli tak, to moge powiedzieć, że zdażyło mi się widzieć zajebiste anime.Shino pisze:nie zmienia to faktu ,ze znam minimum 2 tytuly ktore z pewnoscia mozna uznac za ambitneb_sk pisze:bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
a jako ciekawsze anime na poczatek polecam cowboy bebop moze najwyzszych lotow nie jest ale na prawde milo sie oglada
"Ghost..." nawet sie otarł o ambitność... A "D" (szczegolnie poczatek) to dla graczy VC po prostu klimatyczny miód i orzeszki.
Ghost i Vampire to jak najbardziej anime i to jakie!! z klasyki polecam jeszcze Akire :u czy Neon Genesis Evangelion (cala serie z kinowkami) aa i Ghosta 2!bless pisze:Czy "Vampire hunter D" i "Ghost in the shell" to anime? Jeśli tak, to moge powiedzieć, że zdażyło mi się widzieć zajebiste anime.Shino pisze:nie zmienia to faktu ,ze znam minimum 2 tytuly ktore z pewnoscia mozna uznac za ambitneb_sk pisze:bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
"Ghost..." nawet sie otarł o ambitność... A "D" (szczegolnie poczatek) to dla graczy VC po prostu klimatyczny miód i orzeszki.