Rafały, intrygi i zwierzenia intymne

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

bierze hotdoga i cole i przypatruje sie takze

tak a mnie przyszla myśl nad ranem aby zostać rastamanem heh.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

A nie mówiłem, żeby zrobić temat do spamowania. Teraz sam się stworzył. Natura nie znosi prózni. :wink:
Więc niech już tak będzie, że jak ktoś chce pisać bzdury, przyznawać się do chęci bycia rastamanem, pociągu do młodch chłopców, czy jedzenie hot dogów to niech robi to tutaj, a ja raz na pewien czas jak mnie najdzie taka ochota po prostu wszystko wywalę, żeby bazy danych nie zapychało. (Oczywiście wcześniej zrobię print screen-y wszelkiego kompromitującego materiału :twisted: )
Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

b_sk pisze: Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
dobrze :wink:

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

Shino pisze:
b_sk pisze: Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
dobrze :wink:
OK! :)
btw. Shino z jakiego Anime jest ten awatar?? kojarze kreske ale nie dam glowy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Wyszedł dziesiąty numer Wilqa!
Nareszcie!
Pół roku spóźnienia, ale jest :D
Jutro lecę kupić :)

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

b_sk pisze:A nie mówiłem, żeby zrobić temat do spamowania. Teraz sam się stworzył. Natura nie znosi prózni. :wink:
Więc niech już tak będzie, że jak ktoś chce pisać bzdury, przyznawać się do chęci bycia rastamanem, pociągu do młodch chłopców, czy jedzenie hot dogów to niech robi to tutaj, a ja raz na pewien czas jak mnie najdzie taka ochota po prostu wszystko wywalę, żeby bazy danych nie zapychało. (Oczywiście wcześniej zrobię print screen-y wszelkiego kompromitującego materiału :twisted: )
Ale żeby nie było niedomówień, moje ciche pozwolenie na spamerstwo ma pewne granice, więc starajcie się nie pisać postów w stylu "ja też".
ja też tak myślę :wink:
P.S. To już ostatni raz :wink:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

khain pisze:btw. Shino z jakiego Anime jest ten awatar?? kojarze kreske ale nie dam glowy :)
watpie zebys znal... anime bylo mocno przecietne... cat girl nuku nuku
ale mechaniczna pralka zaglady daje rade :wink:

(z anime sa o wiele ciekawsze i ambitniejsze tytuly :wink: )

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Shino pisze:(z anime sa o wiele ciekawsze i ambitniejsze tytuly :wink: )
Czy za korzystanie w jednym zdaniu za słowa "anime" i jakiejkolwiek formy słowa "ambitne" nie grozi przypadkiem grom z jasnego nieba? :wink:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

nie mniej niz slowa ambitne i olowiane zolnierzyki :wink: tak z ciekawosci... nie ogladales zadnego ew. jedno prawda?

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Wypraszam sobie, jako stary perwersyjny dziad widziałem przynajmniej kilka hentai'ów. :wink:
A tak na poważnie to coś tam widziałem i wiem, że nie wszystko ma poziom Dragonballa, czy Czarodziejek z Księżyca, ale cały czas nie potrafię się przemóc i nazwać kreskówki z dziewczynkami o wielkich oczach ambitnymi. Tak samo jak i zresztą otaczający WFB fluff ambitny nie jest, a wręcz przeciwnie, momentami bliżej mu do straszliwej grafomanii.
Co wcale nie przekreśla, ani WFB ani anime, bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

jak smiesz obrazac dragonballa!! to jest boska bajka!! a najlepsze sa te walki przez 10odcinkow :wink:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Żeby tylko 10. :) Całkiem fajnie się to ogląda, mimo że jest niezmiernie głupie. :)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Mój kumpel miał około 30 kaset czterogodzinnych z DB :) Dobiłem chyba do 13.. Były zajebiste :) Pamiętam, że raz siedziałem przy tym 2 dni non stop prawie :P

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

b_sk pisze:bo żeby cos było ciekawe czy dobre, wcale nie musi być ambitne.
nie zmienia to faktu ,ze znam minimum 2 tytuly ktore z pewnoscia mozna uznac za ambitne

a jako ciekawsze anime na poczatek polecam cowboy bebop moze najwyzszych lotow nie jest ale na prawde milo sie oglada :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

b_sk pisze:Wypraszam sobie, jako stary perwersyjny dziad widziałem przynajmniej kilka hentai'ów. :wink:
Nalejcie mu wódki! :D
Mam tylko nadzieję, że nie tych z tentaclami i innymi niezrozumiałymi dla normalnego białego człowieka zboczeniami ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
khain
Kontakt:

Lunn pisze:Wyszedł dziesiąty numer Wilqa!
Nareszcie!
Pół roku spóźnienia, ale jest :D
Jutro lecę kupić :)
DZIWNYM NIE JEST!!!! :OOOOOOO Danke za info :)

@Shino: z daleka wygladalo jak takie anime (qfa nie pamietam tytulu dawno to widzialem i mocno schizowe bylo) o kolesiu z telewizorem zamiast glowy i panna z kolorowa twarza, pozniej mieli dzidziusia!!! :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Nie obrazać dragon balla!
A 10 odcinków walki to było tylko raz jak Frezer walczył z Songo Ku :wink:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Shino pisze:
nie zmienia to faktu ,ze znam minimum 2 tytuly ktore z pewnoscia mozna uznac za ambitne

a jako ciekawsze anime na poczatek polecam cowboy bebop moze najwyzszych lotow nie jest ale na prawde milo sie oglada :)
Czy "Vampire hunter D" i "Ghost in the shell" to anime? Jeśli tak, to moge powiedzieć, że zdażyło mi się widzieć zajebiste anime. :)
"Ghost..." nawet sie otarł o ambitność... A "D" (szczegolnie poczatek) to dla graczy VC po prostu klimatyczny miód i orzeszki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Dragonball to klasyka - kiedyś się śmiałem, ale jak wciągnęło ... to naprawdę wciąga :lol:

Awatar użytkownika
khain
Kontakt:

bless pisze:
Shino pisze:

Czy "Vampire hunter D" i "Ghost in the shell" to anime? Jeśli tak, to moge powiedzieć, że zdażyło mi się widzieć zajebiste anime. :)
"Ghost..." nawet sie otarł o ambitność... A "D" (szczegolnie poczatek) to dla graczy VC po prostu klimatyczny miód i orzeszki.
Ghost i Vampire to jak najbardziej anime :) i to jakie!! z klasyki polecam jeszcze Akire :u czy Neon Genesis Evangelion (cala serie z kinowkami) aa i Ghosta 2!
Obrazek

ODPOWIEDZ