champion ,a wskrzeszanie ?

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Znajomy, ktory gra TK robi taki patent, ze jak wpadnie w mocnego herosa klockiem szkielich albo jakis heros w niego wleci, wyzywa challenge championem, a potem go dowskrzesza razem z kilkoma nowymi trupami. W ten sposob nawet lord chaosu na smoku grzeznie w glupich szkieletach do konca bitwy.

Luks
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Luks »

Esco pisze:Znajomy, ktory gra TK robi taki patent, ze jak wpadnie w mocnego herosa klockiem szkielich albo jakis heros w niego wleci, wyzywa challenge championem, a potem go dowskrzesza razem z kilkoma nowymi trupami. W ten sposob nawet lord chaosu na smoku grzeznie w glupich szkieletach do konca bitwy.
Niezły patent tylko w tym wypadku muszą mieć jakieś +5 do CR na wejściu, bo taki chaosowy lord to wbije trochę czampionowi w pojedynku ran i będzie miał jakieś +1 za wbitą ranę i jeszcze trochę z pogromu...
Luks - swiatło

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale przegrywa ze statycznego. Nie nabije overkilla tyle, żeby przełamać 3 szeregi, sztandar i outnumber. Nawet jak coś się sypnie, liczka wskrzesza ich d6 za jednym podejściem.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tomash pisze:Ale przegrywa ze statycznego. Nie nabije overkilla tyle, żeby przełamać 3 szeregi, sztandar i outnumber. Nawet jak coś się sypnie, liczka wskrzesza ich d6 za jednym podejściem.
moze sie myle ale moj jakze masterski skill matematyczny poszwala doliczyc, ze 3 + 1 + 1 =5 < 5 + 1 = 6 :P

nabija overkilla 5 i wygrywa o 1. musisz miec warbanner lub co najmniej bok zeby wygrac o muzyka...

a na wskrzeszanie tak bym nie liczyl :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Przełamać w sensie posypać ekipę i się od niej uwolnić. O wiele większe szkody by robił (dowolny burak na smoku), gdyby mógł naparzać po oddziale.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

ale caly problem z chaosem polega na tym, ze ten smok tlyko przez maks 2 tury by tkwil w oddziale. potem dobija tam drugi oddzial w swojej turze i jedzie do przodu...

Luks
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Luks »

Czyli patent jednak nie będzie się nadawał na chaos :wink: , chociaż gratuluję pomysłowości :wink:
Luks - swiatło

ODPOWIEDZ