wlasciwie to bedzie robil za black knighta(kiedy go robilem jeszcze o tym nie wiedzialem

Co o nim sadzicie?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgonaMeter pisze:po jedenej fotce mało można stwierdzić ale ja stwierdzam że bardzo podoba mi się mieczyk. Cold one jakoś średnio mi podchodzi a technicznie wydaje mi się że dobrze
zadrapania po pazurach na orku jakoś mało życia mają
ogólnie fajnie wygląda
p.s. jakoś ten cold one nie przejety walka z tym orkiem
tez sie ciesze...używasz tlena tak jak ja![]()
a dlaczego nie?Kallessin pisze:Denat mi wlasnie nie lezy. Poporstu nie pochodzi mi smietnik na podstawkach.
Za to podoba mi sie. Fajny czerwony Cold One i ogolnie kul.Ale dlaczego ten miecz jest czerwony??
aaa bardzo dziekujeMeter pisze:nopo takiej ilości zdjeć moge pogratulować efektu
naprawde bardzo ładny figs
1 jesli ma sie swiecic to powinno to byc widac dookola a nie tlyko na mieczuSauruS PoweR pisze:a dlaczego nie?Kallessin pisze:Denat mi wlasnie nie lezy. Poporstu nie pochodzi mi smietnik na podstawkach.
Za to podoba mi sie. Fajny czerwony Cold One i ogolnie kul.Ale dlaczego ten miecz jest czerwony??
powiedzmy ze jest zaklety i zostal wykuty w magmie, jakies ale?![]()
znajde Cie jeszcze smyku (;SauruS PoweR pisze: A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgona![]()
Ty moze i tak ale twoj lord na wywernie(niewiem jak to sie pisze) juz raczej nieTruePunk pisze:znajde Cie jeszcze smyku (;SauruS PoweR pisze: A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgona![]()