Cold one Knight by RaptoR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Cold one Knight by RaptoR
wlasciwie to bedzie robil za black knighta(kiedy go robilem jeszcze o tym nie wiedzialem
Co o nim sadzicie?
Ostatnio zmieniony 4 cze 2007, o 22:28 przez Raptor, łącznie zmieniany 1 raz.
po jedenej fotce mało można stwierdzić ale ja stwierdzam że bardzo podoba mi się mieczyk. Cold one jakoś średnio mi podchodzi a technicznie wydaje mi się że dobrze
zadrapania po pazurach na orku jakoś mało życia mają
ogólnie fajnie wygląda
p.s. jakoś ten cold one nie przejety walka z tym orkiem
ogólnie fajnie wygląda
-
- Kretozord
używasz tlena tak jak ja
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgonaMeter pisze:po jedenej fotce mało można stwierdzić ale ja stwierdzam że bardzo podoba mi się mieczyk. Cold one jakoś średnio mi podchodzi a technicznie wydaje mi się że dobrze
ogólnie fajnie wygląda
tez sie ciesze...używasz tlena tak jak ja
a dlaczego nie?Kallessin pisze:Denat mi wlasnie nie lezy. Poporstu nie pochodzi mi smietnik na podstawkach.
Za to podoba mi sie. Fajny czerwony Cold One i ogolnie kul.Ale dlaczego ten miecz jest czerwony??
powiedzmy ze jest zaklety i zostal wykuty w magmie, jakies ale?
aaa bardzo dziekujeMeter pisze:nopo takiej ilości zdjeć moge pogratulować efektu
naprawde bardzo ładny figs
1 jesli ma sie swiecic to powinno to byc widac dookola a nie tlyko na mieczuSauruS PoweR pisze:a dlaczego nie?Kallessin pisze:Denat mi wlasnie nie lezy. Poporstu nie pochodzi mi smietnik na podstawkach.
Za to podoba mi sie. Fajny czerwony Cold One i ogolnie kul.Ale dlaczego ten miecz jest czerwony??
powiedzmy ze jest zaklety i zostal wykuty w magmie, jakies ale?
ork to raczej chybiony pomysl... nie pasuje tu jakos a do tego jest raczej zle zrobiony.... nawet nie probowales go jakos przemodelowac tylko mu uciales na raz noge..
Raptor nie myśli , on działa wiedziony instynktem drapieżcy
( zwykle poluje na muchy i inne owady )
Następnym razem do fotek ładne tło obowiązkowo .
Cold One bardzo mi sie podoba , może zrobimy takie czerwone lizaki ?
Ork na podstawce jest ok . Raptor miał kiedys plan Belakora wstawic na podstawke do lorda na CO . To by byla maskara
( zwykle poluje na muchy i inne owady )
Następnym razem do fotek ładne tło obowiązkowo .
Cold One bardzo mi sie podoba , może zrobimy takie czerwone lizaki ?
Ork na podstawce jest ok . Raptor miał kiedys plan Belakora wstawic na podstawke do lorda na CO . To by byla maskara
Beka na maxa
Nizly metalik z tylu kolesia na naramiennikach
gorzej na tarczy ? ta czerwna posiwata??
zabawny cold - podoba mi sie choc pewnie mozna dostac oczoplasu po ogladaniu calej armii
za jasny niebieski oraz polecam technike wash - powinna pomoc
ogolnie wyglada schludnie i milo bedzie ogladac taki oddzial
gorzej na tarczy ? ta czerwna posiwata??
zabawny cold - podoba mi sie choc pewnie mozna dostac oczoplasu po ogladaniu calej armii
za jasny niebieski oraz polecam technike wash - powinna pomoc
ogolnie wyglada schludnie i milo bedzie ogladac taki oddzial
Hmmm, jakie ladne rzeczy masz na biurku... szklanka, dlugopis, milka... o! jest figurka... tak jak powiedzial Szaman, warto robic zdjecia na jednolitym tle. Pragne tez zauwazyc, ze dosc niebezpieczne jest stawianie miniatur na krawedzi kubka z woda
Duzy kontrast na cold onie jest bardzo w porzadku, napewno dobrze bedzie prezentowal sie na stole. Pazurki moglbys jeszcze wyciagnac i krew warto pociagnac glossem.
pozdrawiam
Duzy kontrast na cold onie jest bardzo w porzadku, napewno dobrze bedzie prezentowal sie na stole. Pazurki moglbys jeszcze wyciagnac i krew warto pociagnac glossem.
pozdrawiam
znajde Cie jeszcze smyku (;SauruS PoweR pisze: A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgona
super dzieki za podpowiedzi
zrobie na bialej kartce...
a co do stawiania na szklance modeli to jaszczury sa sprytne i o to sie nie ma co martwic
@do wszystkich-jak zrobic czerwona poswiate na metalicu
zrobie na bialej kartce...
a co do stawiania na szklance modeli to jaszczury sa sprytne i o to sie nie ma co martwic
@do wszystkich-jak zrobic czerwona poswiate na metalicu
Ty moze i tak ale twoj lord na wywernie(niewiem jak to sie pisze) juz raczej nieTruePunk pisze:znajde Cie jeszcze smyku (;SauruS PoweR pisze: A czmu miał by być przejęty przeciez to tylko kupa zielonego zgona