Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami
traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
pamietaj, ze zawsze mozesz zamowic blaszki typu custom - na zyczenie. sklep nie moze miec na stanie kazdego rozmiaru, ktory ktos sobie wymysli, a jedynie jakies standardy.gervaz pisze:Co do wymiarów blaszek - wydają się troszkę za szerokie, brakuje mi insertów - no i przydałaby się jakaś na podstawka na prawdziwy deathstar (tzn 60 i więcej modeli - jak się wstawi do hordy dzwon albo plaguefurnace, to wtedy powierzchnia oddziału znacznie wzrasta).
W-wa - ale obawiam sie, ze warunki lokalowe sa zbyt skromne, zeby zwiekszac ilosc czlonkow... juz i tak ledwo sie miescimy. przykro migervaz pisze:A w jakim mieście ten klub??? 8 edycja bardzo mnie nakręciła na granie, a jak na złość moi zwyczajowi sparringpartnerzy nie mogą
"I fart in your general direction"
Żeby nie było za dużo słodzenia pod adresem Games R Us chciałbym powiedzieć, że od 12 dni nie zmienili statusu mojego zamówienia z "w trakcie realizacji" i nie odpisują na maile.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Owszem. Ale skoro są klienci chętni prócz dwóch mniejszych kupić jedną większą, to czemu im tego nie zaoferować?Asassello pisze:traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
(a tak poważnie: ale jedna blaszka to nieporównanie większa wygoda)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
sam kupiłem również te większe.Tomash pisze:Owszem. Ale skoro są klienci chętni prócz dwóch mniejszych kupić jedną większą, to czemu im tego nie zaoferować?Asassello pisze:traye na hordy bardzo dobrze składa się z dwóch mniejszych blaszek...
(a tak poważnie: ale jedna blaszka to nieporównanie większa wygoda)
A dwie mniejsze mają jeszcze jedną zaletę - o wiele łatwiej zreformować oddział z 3x10 do 6x5
Co prawda na modele musiałem czekać 13 dni ale doszły i to chyba najważniejsze.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
Come crawling faster, obey your Master...
Znacie jakiś sklep w którym można kupić Cauldron of Blood bez Mail Ordera (w sensie że jak złoże zamówienie to sklep najpierw to z Anglii zamawia) ??
Patrząc na ceny, to wypada nieźlewru pisze:Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
"JOIN OR DIE"
Zamówiłem dwa pudełka, firma kurierska mi napisała, że jutro przywiozą. Ceny mi się podobają, kontakt z załogą był ok. Trochę sobie poczekałem ale to nie ich wina - zamówiłem coś, czego nawet w ofercie nie mieli . Nie mam jeszcze figurek w ręku ale na ten moment mogę polecić.wru pisze:Zamawiał może ktoś coś ze sklepu Redscorpion http://redscorpion.pl/? Daje radę czy nie bardzo?
Maciek
EDIT: Figsy już są .
Ja mam na miejscu Red-Scorpiona i ma naprawdę super ceny. Przykładowo zaraz po wydaniu Island of Blood w RS kosztował 215 zł. nie wiem jak to zrobili ale dali rade i zaraz poszlo coś ponad 8 szt.
Co do zamówienia z Mail Ordera to planujemy sklepowo złożyć takie zamówienie do 20.11 więc jak coś to najlepiej pisać na stronie sklepu albo do nich na gg.
Można u nich zamówić wszystko co jest na stronie GW (chyba że to mail order) pomimo tego że nie ma tego w ofercie sklepu.
Zrobiłem trochę reklamę ale wiem ilu trudnością taki sklep musi się przeciwstawić więc ze wszystkich sił go wspieram.
Co do zamówienia z Mail Ordera to planujemy sklepowo złożyć takie zamówienie do 20.11 więc jak coś to najlepiej pisać na stronie sklepu albo do nich na gg.
Można u nich zamówić wszystko co jest na stronie GW (chyba że to mail order) pomimo tego że nie ma tego w ofercie sklepu.
Zrobiłem trochę reklamę ale wiem ilu trudnością taki sklep musi się przeciwstawić więc ze wszystkich sił go wspieram.
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.
pytanie powiązane ze sklepem internetowym.
Czy Cytadela ma na półkach figsy z GZ, czy tylko przez neta można je kupić?
Czy Cytadela ma na półkach figsy z GZ, czy tylko przez neta można je kupić?
Kolejne pytanie.
szukam polskiego sklepu który ma figsy Gamezona.
- Z Cytadeli wykupiłem wszystko co było mi potrzebne (więcej towaru już nie sprowadzają)
- Wilczek nie posiada tego co potrzebuje
Szukam: Elf Veteran Archers II
może ktoś coś podsunąć?
szukam polskiego sklepu który ma figsy Gamezona.
- Z Cytadeli wykupiłem wszystko co było mi potrzebne (więcej towaru już nie sprowadzają)
- Wilczek nie posiada tego co potrzebuje
Szukam: Elf Veteran Archers II
może ktoś coś podsunąć?
Ja mam miłe wspomnienia z monolith icon. W sensie żadnych problemów z kontaktem, żadnych jaj przy wysyłce, paczka w dwa dni u mnie. Swego czasu nabyłem u nich hamerersów krasnoludzkich i mieli na stanie tyle i potrzebowałem, to że potrzebowałem 3 blisterki nie skutkowało czekaniem nie wiadomo ile na mityczną dostawę.
dzięki, zobaczymy czy u nich trochę tego towaru zostało.
ostatnie moje zamówienie u nich musiałem anulować, bo nie mieli jego połowy :/
ostatnie moje zamówienie u nich musiałem anulować, bo nie mieli jego połowy :/