Trochę inny Warrior Priest - na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Trochę inny Warrior Priest - na stół
Witam. To pierwsza figurka, standardowy 'tabletop" z armii imperialnych zdrajców a konkretnie armii kultystów Nurgla (ale grać będę na zasadach Imperium). W drodze chorąży armijny. Jak tylko pojawi się box armijny do Imperium (oraz zamówiony mail order) w połowie miesiąca, biorę się za jednostki liniowe. Przy figurce dzielnie pomagali: Kasia, Szaman i Kruti.
milo z ich strony ze pomogli bardzo podoba mi sie taki pomysl na armie. Figurka jest niczego sobie, tylko ten priest wychylony jest strasznie do przodu - wyglada jakby go kruk porzadnie w plery grzmotnal
na podstawce przydaloby sie troche sluzu, bo te trzciny wyrastajace z suchej ziemi nienaturalnie wygladaja, za to fajny jest dodatek z zygajacego nurglinga
pozdrawiam
na podstawce przydaloby sie troche sluzu, bo te trzciny wyrastajace z suchej ziemi nienaturalnie wygladaja, za to fajny jest dodatek z zygajacego nurglinga
pozdrawiam
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
koncepcja na armie fajoska
A jesli to jest twoj tabletop...to chcialby zeby tak wygladal moj masterclass
A jesli to jest twoj tabletop...to chcialby zeby tak wygladal moj masterclass
1. To nie jest TT (aleś ty skromny )
2. Zajefajny pomysł na armię. Orygianlny na maxa.
3. Model też na dobrym poziomie. Podstawka troszku uboga, ale może być. IMO najlepiej ci wyszła czaszka konia. Jak to malowałeś?
2. Zajefajny pomysł na armię. Orygianlny na maxa.
3. Model też na dobrym poziomie. Podstawka troszku uboga, ale może być. IMO najlepiej ci wyszła czaszka konia. Jak to malowałeś?
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
wyszlo super . Dominik, chyba jednak skusze sie na Twoje lekcje z uzywania ekoliny
jak bardzo pomagala Ci Kaska? nie musisz odpowiadac publicznie
ta praca zapowiadala sie ciekawie juz od momentu, kiedy przygotowalismy czesci na konwersje...
koncepcja na armie jest przednia - pomysly na kolejne czesci armii sa nie mniej ciekawe, ale nic zdradzal nie bede - niech przemowia prace Dominika. na razie pilnuje go, zeby trzymal obrany kurs i skonczyl ta armie. sposob jest dosc prosty - raz, czasem dwa razy w tygodniu spotykamy sie na Warsztatach Dzentelmenow - dzieki temu moja armia rowniez posuwa sie do przodu
jak bardzo pomagala Ci Kaska? nie musisz odpowiadac publicznie
ta praca zapowiadala sie ciekawie juz od momentu, kiedy przygotowalismy czesci na konwersje...
koncepcja na armie jest przednia - pomysly na kolejne czesci armii sa nie mniej ciekawe, ale nic zdradzal nie bede - niech przemowia prace Dominika. na razie pilnuje go, zeby trzymal obrany kurs i skonczyl ta armie. sposob jest dosc prosty - raz, czasem dwa razy w tygodniu spotykamy sie na Warsztatach Dzentelmenow - dzieki temu moja armia rowniez posuwa sie do przodu
"I fart in your general direction"
a mi sie podoba to ze ten kon chodzi a nei powinien zycbo ma lekko zmasakrowanaglowe- bardzo misie spodobala, pol skora pol gola czacha. imo mogles go troche sprobowac usadowic na tym konu jak strudzonego schorowanego wedrowca w zakurzonych barwach a tylko bron blyszczaca
calkiem przyjemnie. bardzo mi sie podoba ten malu gnojek na podstawce co to sobie zyga naprawde pomysł super
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
Dziękuję za komentarze. Jeszcze trochę wymęczę tę podstawkę, jakaś zbrązowiała trawa, jakieś bagienko. Pytanie czego użyć żeby wyglądało to w miarę znośnie... Wikolu czy water effect (oczywiście odpowiednio zabarwione)?
Dziś będę kończył (z pomocą, a jakże) figurkę chorążego armii więc zdjęcia powinny wskoczyć pod koniec tygodnia. A później pauza operacyjna w oczekiwaniu na pudła armijne. Na pierwszy ogień pewnie pójdzie mag imperialny ( u mnie Acolyte of Nurgle) oraz flagellanci - z domieszką bitzów od zombiaków oczywiście.
Pozdrawiam.
Dziś będę kończył (z pomocą, a jakże) figurkę chorążego armii więc zdjęcia powinny wskoczyć pod koniec tygodnia. A później pauza operacyjna w oczekiwaniu na pudła armijne. Na pierwszy ogień pewnie pójdzie mag imperialny ( u mnie Acolyte of Nurgle) oraz flagellanci - z domieszką bitzów od zombiaków oczywiście.
Pozdrawiam.
jesli bedziesz o 16.30, bedziemy mieli godzinke. musze byc w centrum o 18.00. mysle, ze godzinka powinna wystarczyc - najwyzej dokonczysz w domuKaiserschlacht pisze:Dziś będę kończył (z pomocą, a jakże) figurkę chorążego armii
"I fart in your general direction"
Świetny pomysł na armijkę...
BTW: Nurgiel miał być moim 1-wszym wyborem
Konwersja bardzo fajna. Malowanie również. Jak tak pomalujesz całość będzie gites. Odnośnie uwag to mi się osobiście podstawka nie podoba za bardzo... Te trawy takie sztuczne... Poza tym kruk - albo niedorozjaśniany albo wina fotki. I ostatnie: moje ulubione połączenie kolorów: czerwony-zielony
W każdym razie czekam na więcej bo będzie na co
BTW: Nurgiel miał być moim 1-wszym wyborem
Konwersja bardzo fajna. Malowanie również. Jak tak pomalujesz całość będzie gites. Odnośnie uwag to mi się osobiście podstawka nie podoba za bardzo... Te trawy takie sztuczne... Poza tym kruk - albo niedorozjaśniany albo wina fotki. I ostatnie: moje ulubione połączenie kolorów: czerwony-zielony
W każdym razie czekam na więcej bo będzie na co