Na malego maga pokombinuj jak wcisnac homonuculusa zawsze to plus do casta

Bsb mozesz spokojnie jako mega puche zlozyc a wciaz bedzie dobrze kroil a ten to jakis sredni jak na moj gust.
Moderator: JarekK
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Generalnie knighci mieli strasznego pecha, nie przebili sie przez dziesiatke kawalerii imperialnej, a imperialny bsb z sila 4 zabil w challenge'u mojegoSorcerer Lord of Tzeentch na dysku, charmed shield, talisman of preservation, homunculus, bloodcurling roar, infernal puppet
Sorcerer z buta, 2lvl death, scroll, enchanted shield, luckstone, 6+ward na maszyny, third eye of Tzeentch
Exalted Hero of Khorne na koniu, BSB, Dawnstone, Dragonhelm, Eye of the Gods, flail
2*5 konnych maruderów Slaanesha, flaile, sztandar, muzyk
2*30 pieszych maruderów Khorne'a, dwuraki, fcg, light armoury, shieldy
2*6 knightów Khorne'a, sztandar, muzyk (jeden oddział War Banner, drugi Eternal Flame)
2*Hellcannon
Mhm.Co sadzicie? Sa jakies sprytne myki na walke z maszynami?
po tym jak przyjąłem 2 mortale na pysk ( 2x hity ) na BL stwierdziłem że jak ma się warriiorów to nie jest tak źleVarinastari pisze:Generalnie brakuje mi Furii jak cholera
Nurglowa obszarówka nie jest taka zła ( szczególnie zasieg ). Całkiem niedawno gracz imperium z którym grałem strasznie narzekał na "przegiętość" tego czaru ( sam oczywiscie miał czołg i używał life-a z dwellersem na czeleco prawa nie ma bramy i pandemonium ale za to... Jest bagno, duża templetka 3D6 siła 1 bez save, snajperka , regenerka i w sumie ta nieszczęsna obszarówka, że wszystko w 18 calach dostaje D6 hitów z siłą D6 bez save...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
na tanka masz bagnoInfernal Puppet pisze:Nurglowa obszarówka nie jest taka zła ( szczególnie zasieg ). Całkiem niedawno gracz imperium z którym grałem strasznie narzekał na "przegiętość" tego czaru ( sam oczywiscie miał czołg i używał life-a z dwellersem na czeleco prawa nie ma bramy i pandemonium ale za to... Jest bagno, duża templetka 3D6 siła 1 bez save, snajperka , regenerka i w sumie ta nieszczęsna obszarówka, że wszystko w 18 calach dostaje D6 hitów z siłą D6 bez save...)