Rospa pod ograniczenia euro dostępne pod tym linkiem:
http://forum.strefazero.net/viewtopic.php?t=1853
A tu rospa:
Sorceress ( gen, 2lvl, tome of furion, lifetaker, shadow ) 180pkt
Master ( bsb, pendant, pegasus, soulrender ) 215pkt
22 crossbowmens ( fcg, shields ) 262pkt
6 dark riders ( crossbows, musician ) 139pkt
20 black guards ( fcg, flaming attacks ) 305pkt
20 black guards ( fcg, ap ) 320pkt
hydra 175pkt
Jakiś czas temu był turniej tez na małe pkt i nie można było wystawiać lordów więc wziąłem sobie drugą gwardię i uznałem, że robi więcej niż ta czarodziejka, która i tak się często wysadzała. A magię z dużą szansą na brzytwę i tak mam.
I co sądzicie?
DE 1600 Euro
DE 1600 Euro
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
ja sądzę ze 1600 EURO to jakiś pomylony format
Ja nie wybierałem formatu ani ograniczeń. Ja tylko robię jak najbardziej wygiętą rospe i staram się cisnąć
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
A ja powtórzę, że proszę wszystkie zażalenia składać to sędziego turnieju ( czyt. kudłatego ), który ustalił taki format z takimi ograniczeniami ( w bardzie nie zmieściło by się zbyt dużo dużych stołów więc trzeba było zrobić mniejsze pkt )