![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
@smh: podziękował
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kraggo pisze:Ja mam natomiast pytanko odnośnie papierowych makiet - dawno dawno temu posiadałem parę plików z gotowymi murkami czy domkami, które wystarczyło wydrukować i skleić. Czy któryś(/aś) z was dysponuje takimi plikami? Dopóki nie sprawimy sobie porządnych domków zawsze jest to jakieś urozmaicenie na stółInteresują mnie domki, murki - słowem każdy element terenu.
o ile nie zamierzasz malować zawodowo, zbierać 4+ armii na raz lub srasz kasą to zdecydowanie nie.Eroth pisze:Pytanko jeszcze na temat malowania.. Czy opłaca się wziąć z góry całą tą walizkę co GamesWorkshop poleca? Ten z 73 farbkami, pędzelkami, etc?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
W 5ed były jednostką. W tej edycji ich nie ma. Na zasadach domowych jak chcesz, to mozesz uzywacMaou pisze:Pytanko. Jak to jest z Gwardią Dziewic. One istnieją czy nie? Bo nie widzę w rozpisce jednostek a widziałem kiedyś figurki.
Nie, są wyższe. A uprzedzając ewentualne pytanie: nie nie można zamówić w sklepie internetowym i odebrać osobiście w sklepie na KEN.Einstein pisze:Edit: jeszcze jedno, czy w Cytadeli na ursynowie ceny sa takie same jak w ich sklepie internetowym?
Parę postów wyżej pisałem o HE, poczytaj.Einstein pisze:Pytanie bezposrednio co do kupna czegokolwiek. czy batalion warto kupic, czy lepiej dac sobie spokoj i montowac wszystko po kolei? Mowie o HE.
Z takimi pytaniami zapraszam do działu HE.Einstein pisze:Podziekowal ^^ A jak sie ma sprawa z shadow warriors, oplaca sie ich grac?