Stafa nie ma na liście z tej samej przyczyny, z której nie ma na niej również Herdstone'a. Przyczyna: opis ograniczeń magii w euro CS.
Jak Barb napisał to koniec tematu, a jak Ci kolega z klubu napisał to oczywiscie nie miał racji.bless pisze:Sobie zajeb.Dębek pisze:Jezu Chryste zajebe go.
Zasady byly nieprecyzyjne, Barb napisal, ze je doprecyzują. OK. Dla mnie koniec tematu.
Kalesoner pisze:Tak ale doprecyzowanie nie będzie polegało na dopisaniu przedmiotu goblińskiego tylko skreśleniu elfickiego, bo tu jest błąd, co napisał Barb. To do czego Ty masz watpliwosci jest dla wszystkich zrozumiałe.
Ok? Czy mam klęknąc, blagać o przebaczenie, ubrac sie w worek pokutny i czołgac do Watykanu?bless pisze:Zasady byly nieprecyzyjne, Barb napisal, ze je doprecyzują. OK. Dla mnie koniec tematu.
Zbyszek tworzy AR a Dębuś jest moim kolega z klubu, który często ma rację, czasem nie ma racji, a poza tym opiera sie na tym, co ja, czyli na tekście. Problem wyniknął z tego, że zapisy były błędne a ja nie mam obowiazku znać założeń ogólnych i pamiętać, co było w ograniczeniach rok temu, itp.Dębek pisze:Jak Barb napisał to koniec tematu, a jak Ci kolega z klubu napisał to oczywiscie nie miał racji.
Pokrętna orkowa logika. Jak HE sa karane podwójnie: na zasadach ogólnych i szczególnych, to z tego wynika, że nie wymieniony w ograniczeniach szczególnych przedmiot orkowy nie bedzie karany wcale.Kalesoner pisze:Tak ale doprecyzowanie nie będzie polegało na dopisaniu przedmiotu goblińskiego tylko skreśleniu elfickiego, bo tu jest błąd, co napisał Barb. To do czego Ty masz watpliwosci jest dla wszystkich zrozumiałe.
Każdy może wziąć udział. Zapraszamy.karlito1980 pisze:Czy początkujący gracze z podręcznikami po polsku mogą brać udział? Widzę że wszyscy się tu znają, dlatego pytam...
Że gramy bez bohaterów specjalnych/imiennych (bez Teclisów, Thoreków, itp).karlito1980 pisze:Co oznacza "no Named Characters"?
ID z tej strony: http://ranking.wfb-pol.org/players.php - Polska Liga WFB.karlito1980 pisze: Przy wysyłaniu zgłoszenia, co oznacza numer ID?
Nic nie zostało pominięte. Zapis w regulaminie pojawił się jakiś czas temu.Barbarossa pisze:Ponieważ chyba zostało to przeoczone, ponowię pytanie
Gramy na tajne, czy na jawne?
Z góry dzięki za odpowiedź