Znaczy się jak prawdziwy redneck mogę dzięki fotce zapakować swoje kurczaki do pickup'a?Tomash pisze:...mega-lans-chick-pickup...

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wspólne przekompilowywanie jądra Linuxa niby też.Nehan pisze:ale akurat erpegi, z mojego doświadczenia, są zdecydowanie bardziej koedukacyjne
I na tym polega paradoks, bo ze znajomych battlowców znacznie większy procent (niż wśród erpegowców) ma partnerki.Nehan pisze:ale akurat erpegi, z mojego doświadczenia, są zdecydowanie bardziej koedukacyjne
ja tam statystyk nie prowadzęI na tym polega paradoks, bo ze znajomych battlowców znacznie większy procent (niż wśród erpegowców) ma partnerki.
o to to. ja już od wakacji nie grałem ani razu (nie licząc paranormalnego larpa paranoii, ale to inna sprawa)w czasach liceum erpegi były megaatrakcyjne, potem człowiekowi trochę siada wyobraźnia i spada możliwość korelacji czasowej tych kilku osób we w miarę stałych terminach
"hej, laska, chcesz się dowiedzieć jak zoptymalizowane mam jądra i zobaczyć mojego schedulera w całej okazałości?"
Do tego drugiego dnia zawsze wyglądam jakbym był niewyspany, głowa mnie bolała i strasznie chciało mi się pić.Tomash pisze:...Galerie turniejowe to zło, człowiek w trakcie i po bitwie wygląda zazwyczaj megasłabo. Nie mówiąc już o zapachu
A to fakt.Tomash pisze:I na tym polega paradoks, bo ze znajomych battlowców znacznie większy procent (niż wśród erpegowców) ma partnerki.Nehan pisze:ale akurat erpegi, z mojego doświadczenia, są zdecydowanie bardziej koedukacyjne
Hak zaprzeczyTomash pisze:Jak to mi zawsze siostra powtarzała - "nie bierz dupy z własnej grupy"![]()
Ale czasy liceum minęły i mam teraz możliwość prowadzenia tylko drużynie, gdzie jest 50% osób z matematyki i 50% z medycyny. Jak się medycy nie zapytają o dokładny opis wystającego jelita, to matematycy kosmki każą policzyćTomash pisze:@Zaraza: erpegi są OK. Każdy dorastający chłopiec ma czas problemów z cerąA tak poważnie - w czasach liceum erpegi były megaatrakcyjne, potem człowiekowi trochę siada wyobraźnia i spada możliwość korelacji czasowej tych kilku osób we w miarę stałych terminach
Galerie turniejowe to zło, człowiek w trakcie i po bitwie wygląda zazwyczaj megasłabo. Nie mówiąc już o zapachu![]()