27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =
Re: 27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =
samymi podstawkami nie moznabylo proxowac. Jedynie jednostka podobna. (znaczy np. militia empire jako halabardnik)
-
- Chuck Norris
"Lenart" " Ej ale w regulaminie turnieju nie ma napisane ze jest zakaz proxow jak to jest np na masterach!!
Wiec powiedz mi zgodnie z jakimi zasadami!?"
sędzia przemówił a poza tym takie prawy to się ustala przed bitwą WFB str. 154
"A poza tym zgadzam sie z Rincem...;"
Co nie daje nikomu prawa do ubliżania innej osobie. Zresztą osobiście uważam, że robienie tego pod pseudonimem w stosunku do osoby znanej w środowisku WFB nie należy do szczytu odwagi.
Wiec powiedz mi zgodnie z jakimi zasadami!?"
sędzia przemówił a poza tym takie prawy to się ustala przed bitwą WFB str. 154
"A poza tym zgadzam sie z Rincem...;"
Co nie daje nikomu prawa do ubliżania innej osobie. Zresztą osobiście uważam, że robienie tego pod pseudonimem w stosunku do osoby znanej w środowisku WFB nie należy do szczytu odwagi.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wydawało mi się, że AS miał już naprawdę wiele okazji by przekonać się, że takie żyłowanie bardziej mu szkodzi, niż pomaga. Szkoda, że znowu się nie udało tego zrozumieć.
dobrze wiedzieć na przyszłość...Shino pisze:samymi podstawkami nie moznabylo proxowac. Jedynie jednostka podobna. (znaczy np. militia empire jako halabardnik)
jednak jest to dla mnie nowość, bo wiem, że bardzo wiele osób proxowało coś samymi podstawkami (na tym turnieju także) i nigdy nikt się nie przyczepił...
stąd ta awantura...
ale człowiek uczy się całe życie...

Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Turniej mi sie podobał choć leciałem na łep na szyję z inżynierskiej
1. Beastmeni... strasznie dziwna rozpa 12 rydwanów + jakieś inne wynalazki... przegrałem 17:3 ale przez 1 połowę gry miałem po prostu tragiczne rzuty
na dodatek nauczyłem się, żeby zawsze sprawdzać rozpę przeciwnika cały czas bo przeciwnik powiedział mi, że Bestigorzy mają WS 5 a mają jednak 4... więc trafiałem ich warriorami na 3+... poza tym zagraliśmy turę za dużo a gdyby nie to wynik był by dużo lepszy dla mnie
od teraz to też trzeba dokładnie liczyć.
2. TK ci to są bidni w 8ed... zbreakowałem przeciwnika w 4 turze bez strat break pointów 20-0.
3. Duke i WOCH... wygrał WOCH który lepiej rzucał:) po tym jak duke zbramował mi lorda do warpa i wyrżnoł choosenami choosenów doszedłem do wniosku że nie ma sensu ciągnąć tego dalej... wiele nauczyłem się podczas tej gry:) a poza tym duke jest przeciwnikiem bezproblemowym i bezcisnieniowym sama przyjemnosc:)

1. Beastmeni... strasznie dziwna rozpa 12 rydwanów + jakieś inne wynalazki... przegrałem 17:3 ale przez 1 połowę gry miałem po prostu tragiczne rzuty

2. TK ci to są bidni w 8ed... zbreakowałem przeciwnika w 4 turze bez strat break pointów 20-0.
3. Duke i WOCH... wygrał WOCH który lepiej rzucał:) po tym jak duke zbramował mi lorda do warpa i wyrżnoł choosenami choosenów doszedłem do wniosku że nie ma sensu ciągnąć tego dalej... wiele nauczyłem się podczas tej gry:) a poza tym duke jest przeciwnikiem bezproblemowym i bezcisnieniowym sama przyjemnosc:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
hehe... proszę... ten sam przeciwnik.Przemcio251 pisze:Turniej mi sie podobał choć leciałem na łep na szyję z inżynierskiej![]()
![]()
![]()
1. Beastmeni... strasznie dziwna rozpa 12 rydwanów + jakieś inne wynalazki... przegrałem 17:3 ale przez 1 połowę gry miałem po prostu tragiczne rzutyna dodatek nauczyłem się, żeby zawsze sprawdzać rozpę przeciwnika cały czas bo przeciwnik powiedział mi, że Bestigorzy mają WS 5 a mają jednak 4... więc trafiałem ich warriorami na 3+... poza tym zagraliśmy turę za dużo a gdyby nie to wynik był by dużo lepszy dla mnie
od teraz to też trzeba dokładnie liczyć.

Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
dobre pytanie...Einstein pisze:Nie bylem na turnieju i nie mam w sumie nic wspolnego ze scena turniejowa, ale mam pytanie: Jaki jest sens rzucania sie o proxy i zajmowanie 9 miejsca na turnieju? (jesli dobrze przeczytalem wyniki). Jakby to byl mecz o byc albo nie byc na pudle...
niektórzy po prostu tak mają.

pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
jak widać półtorej bitwy nie starczyło na nic więcejWidzę, że Robson pocisnął;)

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE