27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: 27.11.2010r Warszawa Single 2500pkt. = PRZENIESIONY =

Post autor: Shino »

samymi podstawkami nie moznabylo proxowac. Jedynie jednostka podobna. (znaczy np. militia empire jako halabardnik)

scoutmaster
Chuck Norris

Post autor: scoutmaster »

"Lenart" " Ej ale w regulaminie turnieju nie ma napisane ze jest zakaz proxow jak to jest np na masterach!!
Wiec powiedz mi zgodnie z jakimi zasadami!?"
sędzia przemówił a poza tym takie prawy to się ustala przed bitwą WFB str. 154

"A poza tym zgadzam sie z Rincem...;"
Co nie daje nikomu prawa do ubliżania innej osobie. Zresztą osobiście uważam, że robienie tego pod pseudonimem w stosunku do osoby znanej w środowisku WFB nie należy do szczytu odwagi.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Wydawało mi się, że AS miał już naprawdę wiele okazji by przekonać się, że takie żyłowanie bardziej mu szkodzi, niż pomaga. Szkoda, że znowu się nie udało tego zrozumieć.

janq79
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: janq79 »

Shino pisze:samymi podstawkami nie moznabylo proxowac. Jedynie jednostka podobna. (znaczy np. militia empire jako halabardnik)
dobrze wiedzieć na przyszłość...
jednak jest to dla mnie nowość, bo wiem, że bardzo wiele osób proxowało coś samymi podstawkami (na tym turnieju także) i nigdy nikt się nie przyczepił...

stąd ta awantura...

ale człowiek uczy się całe życie... ;)
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69

pozdrawiamy
Administracja

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Turniej mi sie podobał choć leciałem na łep na szyję z inżynierskiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

1. Beastmeni... strasznie dziwna rozpa 12 rydwanów + jakieś inne wynalazki... przegrałem 17:3 ale przez 1 połowę gry miałem po prostu tragiczne rzuty :( na dodatek nauczyłem się, żeby zawsze sprawdzać rozpę przeciwnika cały czas bo przeciwnik powiedział mi, że Bestigorzy mają WS 5 a mają jednak 4... więc trafiałem ich warriorami na 3+... poza tym zagraliśmy turę za dużo a gdyby nie to wynik był by dużo lepszy dla mnie :evil: od teraz to też trzeba dokładnie liczyć.

2. TK ci to są bidni w 8ed... zbreakowałem przeciwnika w 4 turze bez strat break pointów 20-0.

3. Duke i WOCH... wygrał WOCH który lepiej rzucał:) po tym jak duke zbramował mi lorda do warpa i wyrżnoł choosenami choosenów doszedłem do wniosku że nie ma sensu ciągnąć tego dalej... wiele nauczyłem się podczas tej gry:) a poza tym duke jest przeciwnikiem bezproblemowym i bezcisnieniowym sama przyjemnosc:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

janq79

Przemcio251 pisze:Turniej mi sie podobał choć leciałem na łep na szyję z inżynierskiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. Beastmeni... strasznie dziwna rozpa 12 rydwanów + jakieś inne wynalazki... przegrałem 17:3 ale przez 1 połowę gry miałem po prostu tragiczne rzuty :( na dodatek nauczyłem się, żeby zawsze sprawdzać rozpę przeciwnika cały czas bo przeciwnik powiedział mi, że Bestigorzy mają WS 5 a mają jednak 4... więc trafiałem ich warriorami na 3+... poza tym zagraliśmy turę za dużo a gdyby nie to wynik był by dużo lepszy dla mnie :evil: od teraz to też trzeba dokładnie liczyć.
hehe... proszę... ten sam przeciwnik. :)
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69

pozdrawiamy
Administracja

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Widzę, że Robson pocisnął;)

Duke wychodzisz na największego gracza fair play turnieju;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

i powinien dostać zero cisnienia mila atmosfera wlasnie tak sie powinno grac:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Einstein
Mudżahedin

Post autor: Einstein »

Nie bylem na turnieju i nie mam w sumie nic wspolnego ze scena turniejowa, ale mam pytanie: Jaki jest sens rzucania sie o proxy i zajmowanie 9 miejsca na turnieju? (jesli dobrze przeczytalem wyniki). Jakby to byl mecz o byc albo nie byc na pudle...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dastor pisze:Widzę, że Robson pocisnął;)

Duke wychodzisz na największego gracza fair play turnieju;)

Zgłaszam worst play dla Duka! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Dastor pisze:Duke wychodzisz na największego gracza fair play turnieju;)
Niemożliwe, gdzie ta bezczelność i chamstwo ze starych lat? 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Świat się kończy.
Obrazek

janq79

Einstein pisze:Nie bylem na turnieju i nie mam w sumie nic wspolnego ze scena turniejowa, ale mam pytanie: Jaki jest sens rzucania sie o proxy i zajmowanie 9 miejsca na turnieju? (jesli dobrze przeczytalem wyniki). Jakby to byl mecz o byc albo nie byc na pudle...
dobre pytanie...
niektórzy po prostu tak mają. :)

pozdrawiamy
Administracja

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Widzę, że Robson pocisnął;)
jak widać półtorej bitwy nie starczyło na nic więcej ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

Ku**a Shino...Paweł, a nie Piotr Ciuchta !!! :mrgreen:
"JOIN OR DIE"

ODPOWIEDZ