Potęga Percepcja Powaga!quas pisze: Las Vegas Parano, kolejny ciekawy filmik.
Taki wyrywnik ,aby zachęcić do zobacznia

http://www.youtube.com/watch?v=JbTHvJa2Yk8
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Potęga Percepcja Powaga!quas pisze: Las Vegas Parano, kolejny ciekawy filmik.
dla mnie ten film to kompletna porazka. sam nie wiem czemu, ale po prostu brak ladu i skladu w tym filmie mnie odrzucil po pol godziny, za drugim razem z trudem obejrzalem do konca. Motyw bycia na haju po prostu mi sie znudzil po scenie z lizakami w kasyniequas pisze: wczoraj po raz kolejny Las Vegas Parano, kolejny ciekawy filmik.
Basiu, zróbmy tak: udam że nie było tego posta, w końcu już następna strona tematu nam wyrosła, i między nami pozostanie po staremu.swieta_barbara pisze:Bylem wczoraj na maczecie (zajebista promocja kinder bueno, 4 bilety normalne do kina za 40zl) i musze oddac Ci Janek sprawiedliwosc. Film byl slaby. Rezyser tak na sile staral sie wysmiac slabe filmy, ze zrobil naprawde slaby film. Dialogi zal, Jessica Alba zal, fabula zal, muzyka zal, niby bylo pare fajnych akcji, ale nie przebily sie on przez sciane zalu i marnego humoru.
moj absolutny best movie everquas pisze:w tematyce najbardziej lubie szkockie srodowisko z mlodziutkim Ewanem McGregorem![]()
heroinowy czopek vs. idealny kibelek to prawdziwe mistrzostwo.
za to Danny Trejo musiał wypaść dobrze - taką mordą nie można inaczejTomash pisze:Basiu, zróbmy tak: udam że nie było tego posta, w końcu już następna strona tematu nam wyrosła, i między nami pozostanie po staremu.swieta_barbara pisze:Bylem wczoraj na maczecie (zajebista promocja kinder bueno, 4 bilety normalne do kina za 40zl) i musze oddac Ci Janek sprawiedliwosc. Film byl slaby. Rezyser tak na sile staral sie wysmiac slabe filmy, ze zrobil naprawde slaby film. Dialogi zal, Jessica Alba zal, fabula zal, muzyka zal, niby bylo pare fajnych akcji, ale nie przebily sie on przez sciane zalu i marnego humoru.
przez samo opowiadanie Mytra nie mogłam nic zjeść :/Obejrzałem przed chwilą Human Centipede
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.