zrobiłeś fioletową czachę przy pomocy czerwieni i białego?kacper_ pisze: czacha: scab red + czarny rozjasniane białym
Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [27.10.10]
Nie wieże muszę to przetestować 
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Ekstra malowanie!
Szczegolnie podoba mi sie efekt metalu na broni/zbroi... to jest moja najwieksza bolaczka... wychodzi mi to strasznie. Zielona skora tez super...
Afro... z tym porem to pojechales
Szczegolnie podoba mi sie efekt metalu na broni/zbroi... to jest moja najwieksza bolaczka... wychodzi mi to strasznie. Zielona skora tez super...
Afro... z tym porem to pojechales
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
swietne modele i jeszcze fajniejsze maowanie
naprawde wygladaja super

command i kilka orkow z toparami + ten z mieczem po prawej stronie w pierwszym szeregu to 5ed big'uni, 2 typow w rogatych helmach to najprawdopodobniej kolesie z 5ed katapulty... reszta to jeszcze starsze orki, modele naprawde fajne z tym ze dosyc malewiadrowod pisze:co to za orki bo sa zajebiste poprostu ?????????
Niko rozszyfrował większość
Pozostali to kilku boyzów z 5 edycji, kilku z 4, 1 czy 2 to RoR - harboths orc archers (koleszka w środku na 2 zdjęciu z malymi rogami na okrąglym hełmie to ich dowódca, Harboth) oraz 1 typek z blood bowla 
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
I wlasnie tak powinny byc malowane orki...
nie wiem czy to "wina" oswietlenia" czy faktycznie dobrales taki zielony - ale na fotce wyszly rewelacyjnie...
Cudna galeria ...ide ogladac wczesniejsze strony
Cudna galeria ...ide ogladac wczesniejsze strony
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna konnica
Brawo 
Ten w środku, to straasznie rzadki model starego questa, masz moze takiego drugiego na sprzedaż
?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!